Misterele ale Tibetului
„În anul 1938, la granița dintre Tibet și China au fost descoperite în interiorul unei peșteri 138 de schelete de dimensiuni mici, cu cranii mari și membre mici și fragile.
Ceea ce este și mai misterios a fost descoperirea unor discuri numite Dropia, chiar la intrarea în această peșteră.
Discurile aveau un diametru de 30 de centimetri și în interior orificii de 20 de milimetri. Discurile prezentau mici hieroglife stilizate și atunci când erau atinse de un impuls electromagnetic emiteau sunete.
Zgomotul produs era amplificat de ecoul peșterii și putea fi un mesaj către o altă lume, o altă civilizație. Tibetul și-a păstrat intacte misterelor și datorită faptului că este o zonă greu accesibilă formată din munți cu înălțimi de peste 8000 de metri, văi adânci și înguste, iar tibetanii știu să-și păstreze secretele și tradițiile.
Tibetul este situat pe unul din vechile scuturi precambriene ale Terrei. În anul 2002, cercetătorii americani au făcut o altă descoperire de excepție. Chiar lângă izvorul râului Yangtze au fost descoperite mai multe țevi care ieșeau din stânca muntelui. 8% din materialul din care erau confecționate este de origine necunoscută.
Un altă întâmplare plină de mister s-a petrecut în anul 1887, atunci când cercetătorul rus Nicholas Notovich a ajuns în Tibet și a făcut o descoperire de excepție.
Ne referim la texte vechi de mii de ani în care era descris un anume Issa, un om alb foarte înțelept care susținea că s-a născut dintr-o fecioară. Issa a stat o lungă perioadă pe lângă călugării tibetani de la care a învățat multe secrete.
Mulți cercetători consideră că ar putea fi vorba despre Iisus, mai ales că, în viața sa de 33 de ani există o lungă perioadă despre care se cunosc foarte puține lucruri.
Un alt mister al Tibetului este legat de o ciupercă miraculoasă care paralizează larva unui fluture. Ciuperca este utilizată de tibetani pentru vindecarea unor boli și chiar a cancerului.
Are un echilibru excelent de yin și yang pentru că este și plantă și animal și caldă și rece. Ea pătrunde în plămâni și rinichi, vindecând cele mai grave boli.
Un kilogram de astfel de ciuperci poate ajunge și la 15000 de euro, prețul fiind dat de mărimea larvei.”[1]
SURSE
- https://www.efemeride.ro/misterele-necunoscute-ale-tibetului
- Foto: efemeride.ro
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.