“Memoria Universului” – locul în care sunt înregistrate toate informaţiile trecute, prezente şi viitoare

Distribuie!

“Fenomenele psi de telepatie, premoniţie, clarviziune, vindecările miraculoase, radiestezia se pot face intrând în rezonanţă cu un canal de informaţii accesat de om din “Memoria Universului”, în care sunt înregistrate toate informaţiile trecute, prezente şi viitoare.

În scrierea chineză cuvântul “om” este compus din două semne, cer şi pământ, simbolizând interacţiunea dintre cer şi pământ prin forţa psihicului uman.


Lumea în care trăim este o materializare a gândurilor noastre. Orice realizare practică a fost mai întâi un gând. De exemplu, scaunul a apărut prima dată în închipuirea noastră şi apoi a urmat proiectarea şi executarea practică. Dacă nu ni-l puteam imagina cum arată, nu-l puteam materializa.

În cazul în care omenirea nu şi-ar mai putea închipui nimic din ce a realizat, nu ar mai produce nimic şi curând s-ar prăbuşi toată civilizaţia, căci Pământul are două înfăţişări înglobate în el: una a acelei planete fără intervenţia omului şi alta aşa cum l-a încărcat civilizaţia umană. Toate acestea sunt create prin puterea gândului.


Lumina are o viteză de deplasare de 300.000 km/s. Gândul se poate transmite instantaneu în tot Universul. Spaţiul înregistrează gândurile în eterul său. Un om cu spirit înalt emană în jurul său gânduri benefice, care sunt preluate prin rezonanţă de minţile multora, fără ca ei să conştientizeze acest transfer. Şi cu spiritele malefice se poate întâmpla la fel.

Corpul material poate înceta să mai existe, însă gândurile rămân în Memoria Cosmică. Forţa cu care acestea se manifestă este în funcţie de puterea de concentrare a celui care le emite.

Omenirea ar trebui să se îndrepte către emiterea unor vibraţii produse de gânduri pozitive, nedistructive.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/omul-cer-si-pamant-314388.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...