Cel care trece prin ziduri

Distribuie!

“Surse confidențiale au oferit informații despre un alt caz uimitor. O persoană a afirmat faptul că a fost cobaiul unor experimente militare de nivel foarte înalt, iar în urma acestora a dobândit o aptitudine ieșită din comun.

Dacă nu este atent, trece literalmente prin ușile propriei sale case. Trebuie să se concentreze în prealabil pentru a vedea fiecare ușă în parte, pentru a observa clanța și a deschide ușa așa cum o face toată lumea. Dacă nu se concentrează, dacă nu este atent, acest om poate realmente să treacă prin pereți dintr-o cameră în alta.


Acest fenomen nu este ceva nemaiauzit până acum. Este descris în anumite texte vedice și expus în Yoga Sutra lui Patanjali ca și aptitudine umană posibil de atins prin intermediul practicii yoga. Se adeverește astfel faptul că militarii occidentali s-au arătat interesați îndeaproape de textele sanscrite încă din anii ’30. Acest interes a crescut odată cu apariția științelor cognitive, a neuroștiințelor, a psihotronicii, a modalităților High Tech de Mind Control, a procesării holografice a informației etc…

Dacă o anumită parte a creierului este activată printr-o profundă asceză sau în mod artificial prin intermediul unei tehnologii, rezultatele obținute nu vor prezenta nicio diferență față de cele menționate de textele sanscrite.


Conform interpretării noastre asupra acestui fenomen, suntem de părere că ansamblul ADN-ului nostru poate fi supus într-un mod natural sau artificial la diferențe foarte puternice de potențiale. Dacă aceste diferențe de potențiale ating pragul de 1,4 milioane de electronvolți pe centimetru liniar, atunci nu ne mai aflăm chiar în aceeași densitate sau dimensiune precum cea care ne înconjoară.

Atunci ne este posibil cu ușurință să trecem prin materie, să levităm, să coborâm pe un zid la 90 de grade sau să mergem pe apă. Toate aceste fenomene sunt descrise de 3500 de ani. Anumite minți raționale cu o viziune îngustă le-au corelat cu superstițiile, în timp ce sub „secret militar” au fost realizate experimente foarte reale asupra unor cobai umani…”

Sursa: https://yogaesoteric.net/tehnologii-sinistre-ale-controlului-mental-ce-sunt-aplicate-umanitatii

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...