Baze militare secrete în SUA

Distribuie!

“În anul 1969, a început construcția bazei Dulce sub directa monitorizare CIA. Ea a fost construită în inima rezervației indiene Apache Jicarilla, în subteranul muntelui Archuleta.

În anul 1979, pe surse, au apărut primele informații despre un incident care a avut urmări tragice. Între angajații care lucrau în bază și extratereștrii de tip umanoid s-a declanșat un incident cu multe schimburi de focuri. 66 de agenți FBI, membri ai beretelor negre, au fost uciși.


Conform site-ului Ufotopsecre, 24% din PIB-ul SUA, adică 1,25 trilioane de dolari sunt direcționați către proiecte secrete care se realizează în baze militare.

Totodată, site-ul susține că în SUA există 129 de baze secrete unde se derulează proiecte oculte. Aceste baze sunt construite în subteran, iar construcția lor a început încă din anul 1940.


Bazele sunt adevărate orașe subterane în care circulă trenuri de mare viteză, 2000 km/h, pe bază de levitație magnetică.

Unul dintre foștii angajați la baza Dulce a făcut câteva declarații la mulți ani după ce s-a pensionat. Richard Sauder a fost angajat ca arhitect, el fiind specializat în baze militare subterane.

Conform declarațiilor sale, profunzimea bazelor militare este de 1500 de metri. Instalațiile amplasate ocupă o suprafață cuprinsă între 4 și 6 kilometri pătrați. Aceste baze au fost realizate cu utilaje care pot fora cu ajutorul laserului 10 km într-o singură zi.

Sauder a adus în discuție un subiect sensibil. În spatele acestor proiecte se află personalități care fac parte din Noua Ordine Mondială. Într-un singur an calendaristic, experimentele, studiile, cercetările care se desfășoară în interiorul acestor baze duc la progrese tehnologice care s-ar fi putut realiza, în alte condiții, în 40 de ani.

Încă din anul 1943, pe baza unui asemenea proiect, SUA au realizat primele nave de zbor invizibile, a declarat Sauder.

El a adus în discuție activitatea tatălui său care a ajutat la capturarea unui submarin german de ultimă generație, în timpul celui de al Doilea Război Mondial, care utiliza o tehnologie de neînțeles pentru acea perioadă.

Mai târziu, a fost cooptat în echipa care a realizat prima bombă atomică, dar și în experimentul Philadelphia, în care vasul a făcut o călătorie temporală.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro
  2. https://uzp.org.ro/10141/home-baze-secrete-de-pe-terra-scopul-lor-este-inca-necunoscut-baze-secrete-de-pe-terra-scopul-lor-este-inca-necunoscut
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...