Sfera misterioasă Betz

Distribuie!

“Pe 26 mai 1974, într-un oraș foarte liniștit, Jacksonville, Florida, un eveniment a schimbat viața familiei Betz. Este vorba despre descoperirea unei sfere metalice, ale cărei origini nu au fost aflate niciodată și care sfidează orice lege a fizicii.

În apropierea reședinței familiei Betz, a avut loc un incendiu de vegetație. După ce pompierii și-au făcut treaba, familia Betz a mers la locul incendiului pentru a evalua pagubele. Atunci au descoperit o sferă metalică ciudată.


Terry Betz a pus sfera în mașină și a dus-o acasă. Aceasta a fost numită sfera Betz și prezintă numeroase caracteristici interesante. Are doar 20 de centimetri diametru și pare a fi confecționată dintr-un material care nu există pe Terra.

În prima instanță, câinele familie Betz a început să se comporte ciudat. Acest comportament ar fi atribuit undelor de înaltă frecvență provenite din sferă. Mai mult de atât, sfera părea că emite un sunet. Când membri familiei au încercat s-o rostogolească, aceasta își schimba traiectoria logică și întotdeauna revenea la punctul inițial.


Familia Betz a înțeles că se confruntă cu un lucru misterios, motiv pentru care a alertat autoritățile. Sfera a fost preluată de specialiști, care au analizat-o într-un laborator specializat. Rezultatele au fost de-a dreptul fantastice.

În primul rând, s-a descoperi că sfera este realizată dintr-un material asemănător cu oțelul, dar care nu era oțel. Apoi, obiectul sferic rezistă la o presiune de 120.000 de bari pe centimetru pătrat. Învelișul exterior avea o grosime de câțiva centimetri, iar în interiorul ei se aflau alte trei sfere mai mici.

S-a mai descoperit că sfera are 4 poli magnetici, 2 pozitivi și 2 negativi. Aceștia formează un câmp magnetic extrem de puternici în jurul ei. S-a mai spus că această sferă emite pe anumite frecvențe, dar nu s-a putut descoperi despre ce fel de mesaje este vorba și nici spre cine sau ce le transmite.

Sfera Betz este un adevărat mister. De unde provine și care a fost scopul ei? Oamenii de știință s-au întrebat dacă a avut legătură cu incendiul de vegetație și cum a ajuns în mijlocul pădurii care tocmai arsese? La aceste întrebări nu s-a putut răspunde niciodată, iar sfera Betz a rămas dovada vie că pe Terra se petrec anumite lucruri, care ne depășesc nivelul de înțelegere.”[1]

SURSE

  1. https://portalul-misterelor.blogspot.com/2018/07/sfera-betz-mingea-misterioasa-care.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...