Războiul psihotronic s-a dezvoltat după 1970

Distribuie!

“La începutul anilor 70, la comandamentul flotei de submarine a SUA s-a prezentat un personaj care a cerut o hartă şi a arătat cu precizie poziţia tuturor submarinelor nucleare americane, date cunoscute de doar câteva persoane. “Acel eveniment a marcat începutul războiului psihotronic. Personajul respectiv era un luptător ultraspecializat în câmpul mental, instruit la baza americană a spionilor «psi».

De partea cealaltă a Cortinei de Fier, sovieticii îşi antrenau «senzitivii» în Siberia. Despre cei din urmă se ştie că pot citi de la distanţă documentele ultrasecrete aflate în seifurile Casei Albe. Nici americanii nu sunt însă mai prejos.


Un luptător «psi» a făcut senzaţie când a descris cu precizie instalaţiile şi armele sovietice de înaltă energie de la Semipalatinsk. Agenţii KGB au auzit de acest luptător «psi» şi de ceea ce aflase el despre Semipalatinsk. I-au comunicat imediat preşedintelui de la Kremlin, Leonid Brejnev, informaţiile.

Brejnev a început să râdă, spunând că americanii sunt idioţi, în sensul că Rusia nu are asemenea capacităţi. Conducerea KGB l-a tras însă de mânecă: «Tovarăşe preşedinte, ba da, avem!». Adică spionul paranormal aflase o chestie despre Rusia pe care nici preşedintele de la Kremlin nu o ştia”


Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/generalul-emil-strainu-crimeea-cucerita-de-rusi-cu-spioni-vrajitori-1074487

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner