Arsenalul psihotronic sovietic a fost experimentat între anii 1975-1977 asupra ambasadei SUA de la Moscova

Distribuie!

“In 1961, profesorul rus Valentin Vasiliev a publicat in Anglia lucrarea Experimente de sugestie mentala. Profesorul era cunoscut in mediile militare preocupate de tehnici si tehnologii psihotronice. La catedra sa de fiziologie din cadrul Universitatii din Sankt-Petersburg, Vasiliev studiase cu succes sugestia la distanta si efectul zombi-woodoo.

Evident, fara consimtamantul subiectului vizat, asupra acestuia se declansau diferite tehnici de manipulare distala, dar mai ales de inducere prin unde electromagnetice a unor programe mentale. In momentul in care cercetarile profesorului au atins nivele interesante, KGB si GRU comanda cateva aparate de sugestie mentala. Cercetarile doctorului Victor Iniusin asupra indivizilor dotati psihic pentru imixtiuni psihotronice aduc URSS-ului un imens avantaj in anii ’60.


Cu ajutorul efectului Kirilian, Iniusin fotografia aurele subiectilor alegandu-i pe cei in a caror aura se gasea un strat mai mare de ioni. Astfel, in unitatile speciale ale KGB si GRU au fost inrolate persoane cu mari abilitati “paranormale”. Pactul de la Varsovia avea sa dezvolte aceste unitati de lupta din campul mental, mai ales cu sprijinul cehului Robert Pavlita, inginer care a creat un generator de unde electromagnetice de inalta frecventa denumit generator de energie bioplasmatica, folosit in transmisiile mentale la distante foarte mari.

Arsenalul psihotronic sovietic a fost experimentat intre anii 1975-1977 asupra ambasadei SUA de la Moscova. Efectele? Doi ambasadori si mai multi functionari diplomatici s-au imbolnavit si au murit de cancer. Sub conducerea generalului Oleg Kalughin, au fost executate manevre de natura psihotronica folosind frecvente sub 1000 de Mhz, care penetreaza structurile pana la organele interne afectand totodata si functionarea creierului.”


Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/04/anii-de-glorie-psihotronicii-sovietice.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...