Diferite arme psihotronice

Distribuie!

“Nano-tehnologia, permite deja deghizarea soldatilor, prin holograme, in uniformele inamicilor pentru a-i deruta si invinge, cu costuri si riscuri reduse. Infractorii de pretutindeni, ar trebui sa mediteze, inainte de “a trece la actiune”, la faptul ca astazi se poate trece la identificarea automata a suspectilor cu ajutorul camerelor video conectate la baze de date informatice.

Exista in derulare,programe de spionaj psihologic, in care au fost introduse date privind zeci de mii de subiecti interesanti pentru diferite structuri statale, de putere. Diferitii suspecti, pot fi marcati cu ajutorul vopselelor volatile sau cu infrarosii,detectabile doar cu raze ultraviolete, urmariti si identificati.


Unii subiecti pot fi insemnati cu capsule de gelatina, care sub efectul laserului se vor aprinde identificand suspectii, chiar in interiorul multimilor. Se afla in derulare programe militare de instalare in locuri publice a dispozitivelor de detactare cu infrarosii pentru a putea detecta emotiile si stimulii celor care se pregatesc sa comita gesturi si fapte infractionale,prin inregistrarea acelor zone neuronale activate de agresivitate si violenta.

Biometria, o stiinta de frontiera, este capabila sa detecteze variatiile de temperatura, poate citi expresia ochilor, a miscarilor imperceptibile ale fetei si mainilor si in general posturile corpului care tradeaza intentii ilegale. Prin satelit pot fi reparate culturile si fabricile vizate care pot fi neutralizate sau sterilizate prin emisii electromagentice si acustice.


Acest tip de arme a fost testat initial in Vietnam, apoi si in Afganistan, Irak si in tarile africane. Armatele bine doate, folosesc bariere si proiectile electrice, cunoscute ca centuri ciclonice care pot arunca in aer bombele inamice, inainte ca acestea sa-si atinga tinta sau sa perturbe proiectile programate sau termice.”

Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/02/diferite-arme-psihotronice.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...