Arme cu frecvențe electromagnetice joase și foarte joase

Distribuie!

“Savantii din zona militara au ajuns la concluzia ca frecventele cerebrale ale mamiferelor au aceeasi rezonanta cu undele din ionosfera (aprox.400 mghtz pentru om). Asadar, asupra perceptiilor spatio-temporale se poate interveni din afara subiectului, cu ajutorul undelor. In 1962, personalul amabasadei S.U.A la Moscova s-a plans de stari de greata, disconfort psihic, dureri acute de cap. Analizele medicale au scos la iveala un diagnostic tulburator.

Majoritatea angajatilor aveau cancere. Peste cativa ani, cand americanii au hotarat sa “deparaziteze” ambasada au avut o revelatie sinistra: rusii le bombardau constant sediul ambasadei cu unde de frecventa foarte joasa. Cunoscuta ca ELF (extra-low frequency), aceasta arma a fost testata initial pe cobai, producandu-le o secretie neuronala de histamina, care provoaca greturi si stari teribile de ameteala (vertij).


Undele de joasa frecventa pot penetra structurile cele mai dure, aliaj blindat, teflon, azbest. Dr. Adey Ross a demonstrat ca semnalul radiofrecventelor modulate in ELF provoaca invadarea celulelor cu ioni de calciu.

Frecvenetele joase si foarte joase corespund cu cele ale magneziului, sodiului si potasiului. Aceste vibratii moleculare afecteaza organele genitale si creierul. In concluzie, armele cu frecvente sacazute SL (super low: 30-300 herti) si ELF (0-30 herti) altereaza diferite structuri de materiale si influenteaza biosul.”


Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/02/arme-cu-frecvente-electromagentice.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...