Spre sfârșitul anilor ’50, SUA au invitat Canada și Marea Britanie să li se alăture în dezvoltarea proiectelor privind controlul minții

Distribuie!

“Programele CIA si ale Pentagonului privind folosirea substantelor chimice si efectele lor asupra mentalului au incurajat Administratia Americana sa mareasca bugetele alocate acestor studii si cercetari ultrasecrete.

Spre sfarsitul anilor ’50, SUA au invitat Canada si Marea Britanie sa li se alature in dezvoltarea proiectelor privind controlul mintii. La hotelul Ritz Carlton din Montreal s-au stabilit, in iunie 1951 bazele programelor de manipulare si control mental MKULTRA, MKDELTA si MKNAOMI care insumau eforturile cercetatorilor pentru a afla cum se utilizeaza arsenalele chimice si bacteriologice in modificarea starilor de constiinta.


Desi procesele de condamnare ale nazismului de la Nuremberg au scos la iveala experimentele legate de controlul mental al prizonierilor din lagarele de concentrare, iar faptuitorii au fost condamnati pentru crime impotriva umanitatii, atat SUA, Marea Britanie, Canada, cat si URSS, China, Coreea de Nord au beneficiat de “know how-ul” nazist angajand fosti cercetatori germani, scapati “miraculos” de sentinte teribile.

Deja in zorii decadei a sasea, nici un savant german nu mai era incarcerat. Secretul era atat de bine pazit, incat ori ce incercare de a parasi prematur laboratoarele sau de a dezvalui cuiva, profan obiectul cercetarilor se pedepsea intr-un singur mod: moartea!


In 1953, dr. Frank Olsen, cercetator angajat al CIA, a fost gasit mort in fata hotelului unde locuia in New York. Abia in 1998, intr-un articol publicat in Mail on Sundey mai multi specialisti scriu ca Olsen a fost asasinat deoarece fusese considerat periculos pentru programele de control mental derulate de CIA.”

Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/04/fidelitate-sau-moarte.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Schimbările climatice, creșterea nivelului oceanelor și topirea calotelor de gheață: În ultimii 12.000 de ani, s-a înregistrat o oscilare între perioadele calde și cele reci, în consecință existând perioade cu niveluri ale mărilor și oceanelor în creștere sau în scădere. În vremurile Romei antice, ghețarii erau mult mai mici decât cei pe care îi cunoaștem în zilele noastre
Muzeul Național al Irakului distrus de către militarii americani, care au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană
Iluminații din Bavaria (1776): Înfiinţarea, scopul şi organizarea
Controlul minţii şi conştiinţei oamenilor - o nouă generație de arme care interacţionează cu sistemul nostru energetic viu, ce este responsabil de susţinerea vieţii şi a proceselor mentale
Cercetător rus: NASA ține la secret imagini cu un oraș extraterestru pe Lună
Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe
Războiul din Libia (2011) - eliminarea lui Muammar Gaddafi de către SUA și UE
"Coincidențe" ale Iluminaților: Legătură dintre Abraham Lincoln și John F. Kennedy
Elveția va monitoriza potențialele riscuri pentru sănătate generate de rețelele 5G
Premierii Israelului, Menachem Begin și Yitzhak Shamir, cei care au condus organizațiile teroriste Irgun și Stern
Aldous Huxley: Revoluția finală sau cum sa-i faci pe oameni să-și iubească robia
1 Mai - ziua Iluminaților, ziua internațională a muncii, ziua comuniștilor și a socialiștilor

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...