Germania dorește limitarea dreptului la liberă exprimare

Distribuie!

Asa-zisa “lume libera si civilizata”, adorata de multi oameni, isi arata pe zi ce trece adevarata fata malefica. Guvernul german a aprobat un proiect de lege privind asa-zisa “combatere a discursului instigator la ura si stirile false”[1].

Retelele de socializare, care nu elimina anumite continuturi “ofensatoare”, vor plati amenzi uriase. Criticii au denuntat proiectul de lege ca fiind o incalcare a dreptului la libera exprimare. Proiectul de lege a fost introdus de catre Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas. Oficial, acest proiect de lege ii responsabilizeaza pe gigantii site-urilor de socializare (ex. Facebook si Twitter) pentru a fi in acord cu legislatia germana.


Asa cum este normal, acest proiect de lege a provocat un val de critici venit din partea politicienilor aflati in opozitie, a mass-mediei si a diversilor activisti. Dictatura “corectitudinii politice” s-a instaurat in Germania.

Germania, Franta, Suedia, Norvegia sunt conduse de catre socialisti/neomarxisti, iar acesti indivizi sunt neocomunisti si din acest motiv cauta tot felul de motive pentru a cenzura. Ei sunt globalistii, ei sustin Noua Ordine Mondiala. Din acest motiv, noi trebuie sa respingem globalizarea!


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/383628-germany-thought-police-social-networks/
  2. Foto: Twitter/Ramireztoons

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...