Armele cu microunde și controlul minții

Distribuie!

Unul dintre cele mai recente cazuri de control al minții prin intermediul informației este dosarul website-ului MuckRock, care tratează chestiuni legate de libertatea informării (și a informației). Aici a ajuns, în aprilie 2018, un document secret, intitulat „Efectele EM asupra corpului uman”. Jurnalistul care a deschis și a studiat conținutul documentului a avut surpriza să descopere descrieri ale unor arme numite „psihoelectronice” și „psihotronice”.

Mai mult, era detaliat și felul în care aceste arme ar fi transportate la sol și în aer, cu vehicule speciale. Nu în ultimul rând, se preciza că turnurile de comunicații sunt folosite în mod curent pentru a obține, atunci când este nevoie, „control al minții la nivel de populații întregi”, că există tehnologii care pot declanșa coșmaruri în masă, crampe musculare și chiar atac de cord unui mare număr de oameni.


Armamentul cu microunde

701 18 2De mai mult timp, un cercetător american numit Barrie Trower atrage atenția că există ceea ce se numește „controlul minții cu ajutorul microundelor”, mai precis capacitatea unor agenții secrete de a dezvolta în voie tehnologii pe care oamenii obișnuiți nici nu le-ar putea bănui și care îi pot afecta fără ca măcar să știe de unde vine agresiunea.


Recentul caz al diplomaților americani atacați în Cuba timp de ani întregi cu bombardamente cu microunde vine să confirme aceste acuzații, pe care, de altfel, omul de știință le îndreaptă și spre propria țară, în care susține că există organisme de care nu se poate apropia nimeni pentru a afla cu ce se ocupă și în ce scop.

NSA și bolile psihice

701 18 3În 1992, John St. Clair Akwei făcea senzație declarând în fața instanței că NSA, celebra agenție americană de comunicații, are tehnologii fantastice pe care le îndreaptă uneori și împotriva cetățenilor americani.

Mai exact, Akwei a susținut că NSA are capacitatea de a elimina oameni și apoi de a-i determina să se comporte ca niște bolnavi mintal, diagnosticați apoi ca atare; poate controla comunicațiile din întreaga lume încă din perioada imediat următoare celui de-Al Doilea Război Mondial; are acces la unele dintre cele mai evoluate sisteme computerizate imaginabile, inclusiv la un supercomputer localizat la Fort Meade; poate decodifica undele electromagnetice care înconjoară fiecare persoană, „având tehnologia necesară pentru a analiza orice obiect care are energie”.

Sursa: https://www.taifasuri.ro/index.php/taifasuri/paranormal/16454-practici-curente-de-control-al-mintii-nr701-sapt18-24-oct-2018

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...