Proiecte Top Secret ale SUA

Distribuie!

“de George Titus Albulescu

Ideea proiectelor secrete ale Statelor Unite au fost de multe ori considerate doar niște teorii ale conspirațiilor. Însă, după mulți ani, cand documentele ascunse în seifuri au fost declasificate, adevărul a ieșit la lumină.


Fără îndoială, în arhivele CIA-ului zac încă multe proiecte Top secret, care vor putea fi publicate, doar peste câteva decenii.

Vă prezentăm mai jos o serie de proiecte ale Serviciilor Secrete americane, care au fost dezvăluite publicului, după o lungă perioadă de timp.


Proiectul Dreamscan

Obiectivul Proiectului Dreamscan consta în a intra în mintea unei persoane țintă, într-o stare de vis. Aceste misiuni secrete au fost niște încercări de a influența procesul de gândire al țintelor.

Unii cercetători afirmă că adesea oficiali de rang înalt sunt însoțiți de astfel de ”vizionari”, care își folosesc puterile mintale parapsihologice asupra altor demnitari din alte țări, pentru a influența mersul unor negocieri.

Proiectul Stargate

Multe dintre aceste proiecte Top secret au fost desfășurate în timpul Războiului Rece și ele au ajutat serviciile secrete să obțină informații din cealaltă tabără. Una dintre aceste operațiuni a fost proiectul Stargate, care a fost un program de ”cercetare psihotronică”.

Acesta a fost numit noul ”război psihologic”, care avea loc în fața unui public necunoscut și nebănuitor. Unele rapoarte vorbesc și de faptul că anumiți experți talentați din proiect au fost, ocazional, ”împrumutați” către ”țări prietene pentru a-i folosi în propriile chestiuni private”.

Proiectul Rainbow

O altă operațiune secretă a fost Proiectul Rainbow, care a fost un program la fel de nebunesc ca Experimentul Philadelphia. O mare parte din proiect a fost o încercare de a crea tuneluri ale timpului și găuri negre. Cealaltă față a planului secret consta în controlul vremii, în favoarea guvernului american.

Proiectul Mindwreaker

Acest program secret avansat consta în dezvoltarea unor arme, care pot crea oamenilor stări de paralizie artificială. Proiectul Mindwreaker ar fi fost unul dintre ultimele operațiuni secrete comandate de administrația Reagan, potrivit Listverse.

 

 

 

Proiectul CHANI

Probabil că unul dintre cele mai interesante proiecte secrete a fost CHANI (Channled Holographic Access Network Interface). Un cercetător l-a descris ca o ”interacțiune între teoria științei și conștientizarea spirituală”.

Prin diverse programe de calculator, un ”canalizator” digital ar putea intra în contact cu spiritele și energiile din altă lume. Se spune că astfel de experimente secrete au fost făcute în anii ’50 și ’60.”

Sursa: https://ziare.com/international/serviciile-secrete/proiecte-secrete-statele-unite-1691796

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...