Iată structura unei nave extraterestre cu reactor antimaterie, conform omului de ştiinţă Bob Lazar

Distribuie!

“Fără îndoială, unul dintre cei mai faimoși și mai controversați oameni de știință care ar fi lucrat în domeniul tehnologiilor secrete este fizicianul Bob Lazar. Născut în 1959 în Coral Gables (Florida, SUA), Bob Lazar este un nume pe care oamenii îl asociază cu ingineria navelor spaţiale extraterestre.

Şi asta pentru că Bob Lazar pretinde că a lucrat la un complex militar ultrasecret, intitulat Sector Four (Sectorul 4), localizat în apropiere de Groom Lake (Nevada), foarte aproape de celebra “Zona 51”. Conform lui Lazar, S-4 a servit ca locaţie militară ascunsă pentru studiul ingineriei farfuriilor zburătoare extraterestre.


Lazar a descris faptul că nava spaţială la care a lucrat între 1988 şi 1989 era alimentată de un reactor de anti-materie. El susţine că farfuria zburătoare era amplificată de forţa nucleară tare a elementului 115 UnUnPentium or UUP) pentru a genera un câmp gravitaţional pentru “compresia spaţiului şi timpului”. Lazar susţine că guvernul SUA deţine peste 200 de kilograme din Elementul 115, care ar fi fost obţinut de la extratereştrii din Zeta Reticuli.

Schema navei extraterestre la care ar fi lucrat Bob Lazar am găsit-o pe site-ul ufo-blogger.com. Eu am prelucrat-o şi am tradus-o în premieră, în limba română, pentru dvs:


structura-unei-nave-extraterestre bob lazar zona 51

Spusele lui Bob Lazar au fost privite cu mult scepticism, până când în anul 2004 oamenii de ştiinţă de la Lawrence Livermore National Laboratory, în colaborare cu Institutul pentru Cercetare Nucleară din Rusia, au anunţat descoperirea a două noi elemente super-grele, Elementul 113 şi Elementul 115.

Izotopul Elementului 115, produs prin bombardarea nucleului lui Americium-243 (95Am243) cu nucleul de Calciu-48 (20Ca48) s-a descompus rapid în Elementul 113. În anul 2006, NASA a anunţat că va finanţa un proiect de cercetare pentru producerea unor nave care vor primi energie de la un…reactor anti-materie!

Bob Lazar vorbea de Elementul 115 şi reactor anti-materie încă din anul 1989, iar peste circa 15 ani, oamenii de ştiinţă confirmă prezenţa acestor concepte. Oare a avut dreptate Bob Lazar?”[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/iata-structura-unei-nave-extraterestre-cu-reactor-antimaterie-conform-omului-de-stiinta-bob-lazar-nasa-a-recunoscut-mai-tarziu-ca-lucreaza-la-asa-ceva/
  2. Foto: lovendal.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner