Afirmaţiile pozitive au puterea de a-ţi ridica vibraţia şi de a crea amprente ce rămân întipărite în mintea subconştientă

Distribuie!

“Schimbarea traseelor neuronale cu ajutorul afirmaţiilor binefăcătoare

Pentru a ne transforma viaţa, trebuie să facem mai mult decât să ne modificăm gândurile, trebuie să mergem mai în profunzime şi să ne modificăm programarea. Pentru a-ţi programa mintea subconştientă folosind înţelegerea „conştientă” din acest moment, aceasta durează un timp, pentru că presupune eliminarea vechilor trasee neuronale şi crearea unor noi conexiuni în creier.


Țineți minte că subconştientul învaţă prin repetiţie şi că în acest fel el a învăţat modelele negative sau obiceiurile negative. Petrecând în fiecare zi un timp pentru a-ţi afirma noile credinţe / noua programare sau model de gândire, poţi în mod efectiv să îţi transformi viaţa şi realitatea.

Foloseşte în fiecare zi un timp pentru a planta noile seminţe ale programării. Repetarea afirmaţiilor pozitive au puterea de a-ţi ridica vibraţia şi de a crea amprente ce rămân întipărite în mintea subconştientă.


Potrivit spuselor lui Paramahansa Yogananda „Repetiţia cu voce tare sau în gând a cuvintelor ce inspiră a fost utilă în diverse sisteme psihoterapeutice; secretul stă în ridicarea frecvenţei de vibraţie a minţii”. Afirmaţii pe care le puteţi folosi:

„Mă iubesc şi mă respect.”
„Sunt plin de pace, armonie şi bucurie.”
„Atrag lucruri bune în viaţa mea.”
„Gândurile mele pozitive creează lucruri pozitive.”

Nu este vorba doar despre repetarea aceluiaşi lucru iar şi iar, ci trebuie şi să pui barieră anumitor gânduri de a mai intra în mintea subconștientă. Dacă alimentezi creierul cu gânduri bune în continuu, ele vor intra în mintea subconştientă.

Alimentează doar cu ce vrei şi nu cu ce nu vrei. Dacă în acest proces apar gânduri negative, tristeţe, anxietate, frustrare etc. nu încerca să rezişti acestor gânduri, ci să le conştientizezi şi să le accepţi în mintea conştientă, iar ele vor dispărea la un moment dat.”

Sursa: http://noulpamant.ro/articole/holism/puterea-mintii/deblocheaza-ti-puterea-subconstientului

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...