Secrete guvernamentale: Orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori

Distribuie!

“SECRETE GUVERNAMENTALE: ORAȘE SUBTERANE PENTRU ZECI DE MII DE LOCUITORI

În timpul primului Război Mondial, operatorii extrasenzitivi au detectat în adâncul Pământului imense structuri materiale sub formă de paralelograme, circulare sau hibride, ce păreau făcute de mâna omului.


Ulterior au fost descoperite în subsol, prin procedee extrasenzoriale, numeroase vestigii arheologice, ape subterane, cavități geologice și alte repere de interes pentru știința terestră. Însă arheologii refuză să sape dincolo de ”pământul viu”, considerând că semnalele operatorilor extrasenzitivi au fost aberante.

După părerea arheologilor, dincolo de stratul de pământ care nu are urme de răvășire, pe care îl consideră drept ”pământ viu”, nu mai există nimic făurit de mâna omului. Vestigiile semnalate de operatorii extrasenzitivi nu au fost luate în considerare de savanții tributari științei convenționale.


Mai târziu, vestigiile puse în evidență au fost asimilate cu așa-zisele rețele Hartmann;​ care, la rândul lor, au fost confundate cu focare geopatogene. (A se vedea articole pe această temă, publicate în Jurnal Paranormal.)”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://jurnalparanormal.ro/content/secrete-guvernamentale-ora%C8%99e-subterane-pentru-zeci-de-mii-de-locuitori

SURSE

  1. http://jurnalparanormal.ro/content/secrete-guvernamentale-ora%C8%99e-subterane-pentru-zeci-de-mii-de-locuitori
  2. Foto: jurnalparanormal.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...