USS Cyclops și Triunghiul Bermudelor

Distribuie!

“Acesta este cazul soldat cu cea mai mare pierdere de vieti omenesti inregistrata vreodata in Triunghiul Bermudelor. Vasul a disparut fara urma in 1918 impreuna cu echipajul format din 309 membri. A fost declansata o ampla operatiune de cautare la ceva timp dupa disparitie, insa nava n-a mai fost gasita niciodata.

Triunghiul Bermudelor este zona geografica din Atlanticul de Nord marginita de Insulele Bermude, Puerto Rico si Fort Lauderdale, Florida aproximativ triunghiulara ca forma, cu o suprafata de aproximativ 1.2 milioane de km². Zona mai este numita si „Triunghiul Diavolului” deoarece aici se intampla foarte des fenomene paranormale, cum ar fi disparitii ale unor vase si avioane, activitati paranormale in care legile fizicii sunt date peste cap.”[1]


SURSE

  1. https://www.9am.ro/top/Incredibil/298817/cele-mai-misterioase-10-disparitii-din-triunghiul-bermudelor/1/1-USS-Cyclops.html
  2. Foto: en.wikipedia.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...