Piramidele subacvatice din zona arhipelagului Bahamas

Distribuie!

“In anul 1978, cercetatorul Ari Marshall a fotografiat o piramida subacvatica din apropierea insulei Sal Cay, in zona insulelor Bahamas. El a putut vedea cu acea ocazie flash-uri de lumina, care ar fi putut fi, conform afirmatiilor sale, emisii de energii sau gaze. Conform cercetatorului, apa din jurul piramidei nu era intunecata nici macar noaptea.

La mijlocul anilor 1980, faimosul cercetator si antlantolog american Charles Berlitz a condus o expeditie avand ca scop studierea fenomenelor stranii de disparitie care au loc in zona Triunghiului Bermudelor. Spre surprinderea echipajului, cu ajutorul sonarului (dispozitiv de detectare care foloseste unde sonore, folosit in explorarile subacvatice), au putut observa la o adancime de 400 m o formatiune a reliefului care semana intr-un mod uluitor cu o piramida.


In urma cercetarilor amanuntite, membrii expeditiei au ajuns la concluzia ca acea formatiune in relief de pe fundul oceanului este o replica exacta a marii piramide a lui Keops din Egipt. Conform declaratiilor lui Berlitz, Armatele Navale ale SUA si Marii Britanii detin unele harti ale Oceanului Atlantic care indica existenta unei structuri piramidale la 23° si 26′ Nord si 79° si 43′ Vest (nordul Cubei, in largul insulei Cay Sal), la o adancime de 1500 de picioare.

Majoritatea marturiilor despre uluitoarele piramide uriase de pe fundul Oceanului Atlantic vorbesc despre faptul ca ele sunt realizate dintr-un fel de material ca o sticla opaca sau un cristal si nu prezinta niciun fel de asperitati, eroziuni sau depuneri de alge. Am putea sa ne intrebam oare cum au ajuns aceste piramide pe fundul apei?


Oamenii de stiinta isi afirma sceptiscismul spunand ca este imposibil ca o structura din sticla sau cristal sa reziste in perfecta stare sub miile de tone de apa ale oceanului. Unele voci afirma ca este posibil ca aceste piramide sa fi fost la origine construite pe uscat, reprezentand in prezent vestigii ale unei stravechi civilizatii disparute in urma unui cataclism, cum este spre exemplu legendarul tinut al Atlantidei.”[1]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/misterul-piramidelor-subacvatice-de-cristal-772413
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...