Viktor Schauberger și farfuria sa zburătoare

Distribuie!

“Viktor Schauberger a fost un pădurar, de origine austriacă, având cunoștințe vaste despre biologie, fizică şi chimie. Cel mai de seamă profesor al său, după cum declara, a fost natura. Inspirându-se din forța sa, Schauberger a formulat teoria de bază a hidrodinamicii.

Producerea de energie, susținea Schauberger, ar putea utiliza mișcarea de deplasare spre interior, care generează frig, aceeași pe care natura o utilizează pentru a dărma sau a construi. În opinia omului de știință, chiar şi uzinele hidraulice folosesc greșit energia pentru că folosesc o mișcare distructivă, presurizează apa în turbine. Rezultatul este „apa moartă„, însă el a construit turbine speciale care revigorează şi însuflețesc, din care rezultă o apă curată, dătătoare de viaţă.


Schauberger a produs energie electrică dintr-o turbină de secțiune unică, prin principii de implozie, iar mai târziu a fost folosită într-un sistem de propulsie care utilizează același principiu aplicat aerului. Acesta a fost primul pas spre construirea unor farfurii zburătoare care erau capabile să atingă viteze impresionante şi chiar să sfideze câmpul gravitațional.

Discul zburător al lui Schauberger, alimentat de turbina în cauză, care rotea aerul într-un soi de oscilație de răsucire, genera o putere incredibilă care îi permitea să leviteze. Prototipul a fost dezvoltat la o farfurie zburătoare care putea ajunge la o înălțime de 15.000 metri în doar 3 minute şi putea să zboare în orice direcție la viteze supersonice.


Farfuria zburătoare a lui Schauberger a fost testată pentru zbor la 19 februarie 1945, lângă Praga, şi a atins viteza de 6.000 km/h, ajungând la 15.000 metri în numai 3 minute. De asemenea, putea să zboare orizontal cu o viteză de 2.200 km/h. Discul zburător nu avea pilot şi putea să stea nemișcat în aer. Diametrul sau atingea 50 metri şi putem spune că aceasta a fost prima farfurie zburătoare construită de om.

Imediat ce Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, întreaga tehnologie a fost confiscata de americani, iar Schauberger a ajuns în custodia SUA.”

Sursa: https://www.efemeride.ro/top-secretistoria-primei-farfurii-zburatoare-construite-de-om

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...