Studiu: Ochii sunt oglinda sufletului

Distribuie!

“Închişi sau deschişi la culoare, ochii spun multe despre sănătatea şi personalitatea oamenilor. Culoarea ochilor reflectă felul în care cineva face faţă durerii, au constatat cercetători de la Universitatea din Pittsburgh (SUA), relatează Agerpres.

Ei au urmărit îndeaproape 58 de femei însărcinate şi au observat că cele cu ochii deschişi la culoare au avut mai puţine dureri la naştere. Ele au fost şi mai puţin neliniştite, mai puţin deprimate şi au avut mai puţine gânduri negative decât cele cu ochi de culoare închisă după naştere.


Alte descoperiri făcute de cercetători au fost că oamenii cu ochi căprui au nevoie de mai puţin alcool ca să se îmbete decât cei cu ochi de culoare deschisă, fiind prin urmare mai puţin susceptibili să fie alcoolici. Oamenii cu ochi de culoare închisă au reflexe mai rapide decât cei cu ochi albaştri şi sunt mai talentaţi la sport.

De asemenea, persoanele cu ochi de culoare deschisă sunt mai eficiente în activităţi care implică planificare şi structurare a timpului. Tot ei sunt mai înclinaţi să dezvolte un diabet de tip 1 şi să sufere o pierdere de auz într-un anumit moment al vieţii.”[1]


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/prima-pagina/STUDIU-Ochii-sunt-oglinda-sufletului.-VEZI-AICI-ce-spun-ei-despre-sanatatea-noastra-44805
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Cosmosul se creează în mod continuu şi dinamic prin interacţiunea câmpurilor de energie fundamentale. Această „dinamică interactivă unificată” implică patru câmpuri de energie (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa de interacţiune slabă şi forţa de interacţiune tare) şi un câmp conservator al informaţiei (sau forţa a cincea), asociat cu ceea ce numim „vidul cuantic”, ce îşi găseşte corespondenţa în esoterismul oriental şi occidental, în noţiunea de eter (Akasha Tattva)
Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre
Descoperire: creierul uman este conectat cu Universul
Dacă atomii sunt în mare parte spațiu gol, de ce obiectele fizice arată și se simt solide?
Cunoaşterea noastră cu adevărat o realizăm nu numai prin înţelegerea lumii materiale pe care ne-o descoperă lumina fizică, ci mai ales prin cunoaşterea de dincolo de materie, unde străluceşte lumina spirituală
Nina Kulaghina, femeia cu puteri paranormale care a uimit liderii politici și oamenii de știință din URSS
Al șaselea simț: Oamenii au capacitatea de a detecta câmpul magnetic al Pământului
Nikola Tesla și aparatul de fotografiat gânduri
Fluorul - elementul care calcifică glanda pineală
Serialul Star Trek - tehnologia extraterestră și secretele guvernamentale
Cercetătorii ruşi au descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid şi produce „găuri de vierme” magnetice
Inteligența cosmică și realitatea conștiinței

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner