„Mărturie pe patul de moarte” despre OZN-uri, dată de către un fost oficial CIA în anul 2013

Distribuie!

După o astfel de mărturie dramatică, ne întrebam cum ar mai putea oare cineva să se îndoiască de existenţa civilizatiilor extraterestre şi a navelor spaţiale cu care membrii acestora se deplasează?

Mărturia prezentată în clipul video de mai jos a fost făcută publică în cadrul evenimentului din luna mai 2013, numit Citizen Hearing on Disclosure, organizat la National Press Club din Wahington, eveniment pe care și noi l-am anunțat și prezentat în știrile noastre la acea vreme.


Richard Dolan a înregistrat această mărturie pe data de 5 martie 2013. Fostul oficial CIA, care doreşte să rămână anonim, suferă de o afecţiune incurabilă la rinichi, care nu îi va mai lasa mult timp de trăit. Simţind că informaţia pe care o deţine trebuie să fie făcută publică şi nemaiavând nimic de pierdut, el a dat declaraţia din acest clip video.

Fostul oficial pretinde astfel că a servit în cadrul US Army, apoi a lucrat pentru CIA, iar mai târziu a făcut parte din colectivul US Air Force ce s-a ocupat de Proiectul Blue Book. El face precizarea că Proiectul Blue Book a fost o mare fraudă. Dolan îl întreabă în legătură cu acest aspect: „Vreţi să spuneţi că proiectul Blue Book a fost în întregime contrafăcut şi că el reprezintă o ficţiune?” „Da.”


„Anonimul” a mărturisit de asemenea că în anii 50, în urma unei ameninţări cu invazia ce i-a fost adusă la cunoştinţă preşedintelui Dwight Eisenhower, el şi superiorii lui din CIA au fost admişi să pătrundă în cadrul bazei secrete Aria 51 din Nevada pentru a aduna informaţii şi a i le prezenta mai apoi Preşedintelui. Acolo, „anonimul” pretinde că a văzut mai multe tipuri de farfurii zburătoare care au fost recuperate după ce s-au prăbuşit, incluzând farfuria zburătoare care s-a prăbuşit la Roswell, New Mexico. Mai apoi, el şi superiorii lui au fost duşi la baza S-4, situată la sud-vest de Aria 51, unde s-au întâlnit cu câteva fiinţe extraterestre.
Aceasta extraordinară mărturie va fi inclusă într-un documentar ce va apărea în curând sub titlul Truth Embargo.

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/marturie-pe-patul-de-moarte-despre-ozn-uri-data-de-catre-un-fost-oficial-cia-in-anul-2013-a246

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner