Noi ne amplificăm sau ne micşorăm forţa interioară prin calitatea gândurilor noastre, a emoţiilor noastre, a idealurilor noastre

Distribuie!

“Dorinţa începe să fie cu adevărat un stimulent, numai atunci când se transformă în hotărâre trainică.

Aspiraţia unită cu o hotărâre fermă dă naştere acelei puteri creatoare care se traduce apoi în rezultat practic. Fără întrerupere, noi ne amplificăm sau ne micşorăm forţa interioară prin calitatea gândurilor noastre, a emoţiilor noastre, a idealurilor noastre.


Nu gândiţi şi nu spuneţi despre voi decât ceea ce doriţi să fiţi în realitate. Persoanele care mereu se plâng, care mereu spun, pretutindeni şi de prisos, că sunt obosite, extenuate, că nu au noroc, că un destin nefast le urmăreşte şi că aşa vor rămâne întotdeauna, că au muncit mult încercând zadarnic să ajungă la un rezultat, nu-şi dau seama că astfel nu fac decât să îşi adâncească şi să îşi agraveze mereu în minte acele tablouri întunecate, a căror creatori sunt chiar ele, şi care, de altfel, cu siguranţă vor deveni o realitate pentru ele.

De aceea, nu admiteţi nicio clipă că sunteţi bolnavi sau abătuţi, căci gândind astfel aceste stări negative vor căpăta putere asupra voastră.”


Sursa: Orson S. Marden – Minunile gândirii pozitive

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...