Ingo Swann și vederea la distanță

Distribuie!

“Ingo Swann este omul care îşi poate „proiecta” vederea (de fapt corpul astral) la orice distanţă, chiar şi la mii de kilometri. Este vorba despre o putere specială care nu este deţinută de un singur om, ci de mai mulţi, iar acest lucru reprezintă un fapt verificat.

CIA, NSA şi Universitatea Stanford au colaborat în cadrul unui studiu ce a vizat fenomenele parapsihologice. Experimentul, întins pe durata a peste două decenii, a inclus şi acest gen de vedere la distanţă. În respectivele experimente, mai multe persoane au fost capabile să descrie obiecte distincte, aflate în încăperi separate, dar şi obiecte îndepărtate, aflate în zone în care acele persoane nu au călătorit niciodată.


Specialiştii spun că această „super-putere” constă în proiecţia conştiinţei în afara trupului şi trimiterea ei într-un loc aflat la mare depărtare de locul în care se află trupul persoanei respective.

Unul dintre participanţii la experiment, Ingo Swann, a fost capabil să „vadă” şi să descrie un inel din jurul planetei Jupiter despre care oamenii de ştiinţă nu ştiau că există la acea vreme. Ingo a reuşit apoi să „vadă” şi Luna, dar şi alte fenomene ciudate, cu ajutorul puterii sale care este studiată în cadrul parapsihologiei.”[1]


SURSE

  1. http://www.evz.ro/sase-oameni-cu-super-puteri-care-i-au-pus-in-dilema-pe-oamenii-de-stiinta-unul-dintre-ei-a-vazut-luna.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...