Glanda pineală are rolul de a deschide poarta minții către iluminare și către percepția universului dincolo de realitatea imediată

Distribuie!

Rolul complex al epifizei este destul de puțin studiat și cunoscut. Melatonina, care este doar unul dintre hormonii secretați de glanda pineală, abia a fost descoperită în 1958. Celelalte substanțe produse de epifiză sunt și ele implicate în controlul activității hormonale.

În sistemul filosofic oriental, glanda pineală avea rolul de a deschide poarta minții către iluminare și către percepția universului dincolo de realitatea imediată. Lama tibetan Lobsang Rampa o asemuia cu cel de al treilea ochi, organ eteric cu care suntem înzestrați pentru a percepe iluminarea spirituală.


Filosoful francez Rene Descartes, influențat probabil de aceste informații, considera că este de-a dreptul sediul sufletului și că ea controlează percepțiile extrasenzoriale ale omului, inclusiv cel de al șaselea simț, cel al intuiției.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Citiți și...

Jurnalul pierdut al lui Nikola Tesla
O călătorie în timp împreună cu George Wells şi cu genialul inginer francez Emile Drouet
Spionajul PSI: Puterea mentală, focalizată corect, ar putea dezvălui complet secretele şi măsurile de securitate ale inamicului şi nu numai
Lumea invizibilă din jurul nostru
Cosmosul se creează în mod continuu şi dinamic prin interacţiunea câmpurilor de energie fundamentale. Această „dinamică interactivă unificată” implică patru câmpuri de energie (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa de interacţiune slabă şi forţa de interacţiune tare) şi un câmp conservator al informaţiei (sau forţa a cincea), asociat cu ceea ce numim „vidul cuantic”, ce îşi găseşte corespondenţa în esoterismul oriental şi occidental, în noţiunea de eter (Akasha Tattva)
Intuiția și glanda pineală
Nikola Tesla: Experimente realizate în minte
Este inima centrul inteligenţei?
Proiectul Pegasus a continuat descoperirile legate de aparatul numit „cronovizor”, ce a fost inventat în anii ’50 de către o echipă de 12 oameni de ştiinţă reunită în jurul unui călugăr italian, Pellegrino Ernetti, care era, totodată, un savant genial, specialist în fizică cuantică
Biogravitaţia - abilitatea organismelor vii de a forma şi detecta unde gravitaţionale
Cuvântul este un program, o vibraţie, iar ADN-ul din fiecare celulă primeşte această rezonanţă
Descoperire: Razele cosmice de înaltă energie, care afectează sănătatea cosmonauților, provin din afara galaxiei noastre

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...