Pământul este împânzit de o reţea de mii de piramide care sunt construite după aceeaşi tehnologie. Aceste piramide sunt răspândite pe toate cele cinci continente, sau chiar pe fundul oceanelor. Unele piramide au în mod cert zeci de mii de ani vechime

Distribuie!

„de Marvin Atudorei

Pământul este împânzit de o reţea de mii de piramide care sunt construite după aceeaşi tehnologie. Aceste piramide sunt răspândite pe toate cele cinci continente, sau chiar pe fundul oceanelor. Unele piramide au în mod cert zeci de mii de ani vechime.

Astfel, unele piramide uriaşe cum ar fi cele din China sunt deja acoperite de straturi de pământ care s-au depus în mod natural, au pe ele vegetaţie şi chiar aşezări umane. Alte piramide se află scufundate pe fundul unor oceane de 12.000 de ani sau chiar mai mult. Este evident în acest caz că civilizaţiile care le-au construit erau mult mai vechi decât aceste realizări ale lor.

Ca să menţionăm câteva date mai precise, există aproximativ 250 de piramide în China, 175 de piramide în Egipt, au mai fost descoperite piramide în Grecia, Italia, Bosnia Herțegovina, Austria, Tahiti, Insulele Mauritius, Taiwan, zeci de piramide pe insulele Oceanului Indian, în insulele Canare, în Sudan. Cu totul remarcabil în construcţia piramidelor a fost poporul mayaş. Mayaşii au construit mai multe piramide decât toate celelalte civilizaţii la un loc. Astfel, în America Centrală au fost numărate aproximativ 10.000 de piramide răspândite în Bolivia, în Peru, în Teotihuacan (Mexic). Au fost identificate piramide chiar şi în Antarctica.

Dincolo de aspectul numeric, aceste piramide au calităţi şi capacităţi care îi uimesc pe savanţii zilelor noastre. Recent, observaţiile făcute de mai mulţi cercetători (printre care Jacques Grimault, Patrice Pooyard sau Nassim Haramein), au arătat că toate aceste piramide (şi mai sunt şi alte construcţii megalitice la fel de surprinzătoare), sunt într-un anume mod interconectate între ele. Aceste construcţii sunt aranjate într-un ansamblu coerent foarte precis.

Modul în care au fost amplasate, precum şi datele lor tehnice, indică fără nicio urmă de îndoială deţinerea unor cunoştinţe avansate în matematică, astronomie, ori în geofizica Pământului. Această concluzie, bineînţeles, contrazice opinia savanţilor convenţionali care mai susţin încă şi astăzi că piramidele au fost construite de oameni aflaţi într-un stadiu cultural şi tehnologic primitiv.

Noile descoperiri ale efectelor de piramidă ne fac astfel să recunoaştem şi mai mult uimitoarea înţelepciune a celor care au trăit cu zeci de mii de ani în urmă pe această planetă. Înţelegem şi suntem recunoscători că această vastă reţea de gigantice piramide existente pe Pământ are chiar şi acum un rol activ, anume acela de a menţine planeta noastră sănătoasă.”[1]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/noi-rezultate-extraordinare-in-cercetarea-piramidelor-ii
  2. Foto: Internet

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...