Ce se întâmplă din punct de vedere ştiinţific atunci când avem acces la fenomenele paranormale?

Distribuie!

“Explicaţii ştiinţifice

Ce se întâmplă din punct de vedere ştiinţific atunci când avem acces la fenomenele paranormale?


Electroencefalografele pun în evidenţă patru tipuri principale de unde cerebrale: undele beta cu frecvenţele cuprinse între 14-21 Hz care apar în starea de veghe; undele alfa cu frecvenţe între 7-14 Hz ce apar în starea de semisomn; undele teta cu frecvenţe între 4-7 Hz care corespund somnului profund şi anesteziei; undele delta cu frecvenţe sub 4 Hz corespunzătoare stării de inconştienţă.

Domeniul beta este prezent în lumea reală percepută cu cele cinci simţuri în timp şi spaţiu. Domeniul alfa corespunde nivelului conştiinţei interioare, lumii spirituale independente de spaţiu şi timp. Frecvenţa de 10 Hz este corespunzătoare fenomenelor paranormale, la această frecvenţă interconectându-se cele două emisfere cerebrale, cea intuitivă cu cea sintetică şi analitică.


Deci, iată că domeniul alfa din jurul frecvenţei de 10 Hz ne oferă eliberarea din existenţa materială, făcându-ne conexiunea cu energia şi informaţia Universului. Astfel, se deschide drumul de acces către fenomenele PSI.

Persoanele dotate cu capacităţi paranormale, fiind în starea beta, pot intra în acelaşi timp şi în alfa.”

Sursa: Romulus Popescu – jurnalul.ro

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...