OZN-ul lui Tesla – aparatul de zbor interzis

Distribuie!

Unul dintre cei mai prolifici inventatori ai omenirii a fost Nikola Tesla. Încă din tinereţea sa, omul de ştiinţă a pus bazele unor invenţii, care nici în ziua de astăzi nu pot fi acceptate în totalitate de către specialişti.

În acest articol, am ales să vă prezentăm una dintre cele mai misterioase şi enigmatice invenţii marca Tesla. Este vorba despre „prima farfurie zburătoare”, aşa cum a intitulat-o ilustrul inventator atunci când şi-a patentat invenţia. Aceste eveniment se petrecea la începutul secolului trecut, adică cu aproape 100 de ani în urmă, când Tesla a pus bazele şi unui turn care trebuia să emită energie wireless.


OZN-ul lui tesla se bazează pe principii pe care le-am putea numi stranii. El nu este altceva mai mult decât un tip de avion, care nu poate părăsi atmosfera pentru că nu deţine un sistem de propulsie propriu, ci este conectat la turnul care emană energie wireless.

Mai mult de atât, sistemul de navigaţie este unul extrem de complex pentru că este compus dintr-un condensator concoidal, suficient de mare, care asigură tracţiunea, iar alte condensatoare stau la baza direcţiei, la care au fost adăugate alte sisteme complexe de zbor.


Practic, este vorba despre un avion extrem de complex, care ar putea fi construit cu ajutorul tehnologiei deţinute în ziua de astăzi. Singura problemă este că OZN-ul lui Tesla nu are un sistem de propulsie propriu, acesta fiind motivul pentru care încă nu ar putea să zboare.

De asemenea, Tesla dorea să termine invenţia sa care permitea să ofere energie wireless tot globului, dar din motive necunoscute nu a terminat-o. Probabil că nici nu a fost lăsat.

Optimized-ozn-tesla OZN-ul lui Tesla, aparatul de zbor interzis

Imediat după moartea sa, toate invenţiile sale au fost confiscate de CIA. Motivul invocat a fost siguranţa naţională. Acest motiv este unul de-a dreptul incredibil pentru că, trebuie să reamintim, aceste invenţii, dacă ar fi fost puse în practică, ar fi schimbat faţa societăţii noastre pentru totdeauna.

Cu siguranţa că această schimbare nu este benefică conducătorilor lumii pentru că omul încă trebuie controlat şi libertatea sa nu este decât o iluzie.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/ozn-ul-lui-tesla-aparatul-de-zbor-interzis

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...