Gândurile modifică destinul

Distribuie!

“Una dintre cele mai subtile forme de energie este gandul. Gandurile sunt acea forta invizibila care sta in spatele a tot ceea ce faci in viata. Totul incepe in mintea ta, cu gandurile pe care le ai. Daca ar fi sa facem o comparatie, gandurile sunt forta de inceput a creatiei.

Este posibil ca atunci cand s-a realizat creatia pe Terra, la inceput sa fi fost gandul si abia apoi cuvantul, pentru ca orice entitate inteligenta mai intai trebuie sa gandeasca si apoi sa actioneze. Asadar, gandurile sunt formele primare de energie care ne influenteaza viata.


Aceste ganduri se pot naste din energie negativa sau pozitiva. Totul este in functie de cum gandim si cum ne raportam la un moment dat. Cand suntem furiosi, nastem ganduri monstruoase, iar cand suntem echilibrati, gandurile poarta energie pozitiva. Stiai ca o stare de furie sau de suferinta, iti imobilizeaza sistemul imunitar timp de 5-6 ore, timp in care se poate declansa aproape orice boala?

Practic, in tot acest timp, esti lipsit de aparare, exact ca un calculator fara antivirus. Profesorul neurolog Dumitru Constantin Duca, chiar a demonstrat asta la nivel stiintific. Insa, el nu este singurul. Sunt multi altii care au demonstrat exact acelasi lucru. Stiai ca celulele din corpul tau, au propria inteligenta? Practic, celulele reactioneaza la gandurile si sentimentele pe care le ai.


Aceste ganduri sunt cele care influenteaza particulele din incertitudinea cuantica sa prinda anumite forme. Daca gandurile sunt pozitive, atunci destinul va fi unul bland, iar daca sunt nascute din negativism, atunci destinul va fi pe masura. De cate ori nu ti-ai dorit ceva cu ardoare si ca prin minune s-a intamplat?

Probabil ca de foarte multe ori, pentru ca aceasta este o lege fireasca a acestui Univers. Concluzia este una singura, cu cat gandurile sunt mai bune, mai precise si mai intense, cu atat destinul tau va fi unul frumos si fericit!”[1]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/gandeste-mereu-pozitiv-gandurile-iti-formeaza-destinul-671327
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...