Fizica Cuantică și Legea Rezonanței

Distribuie!

Subconştientul este o cantitate de forţă fără direcţie, care face numai ce este dirijată să facă. El este o forţă oarbă, care execută dorinţa dictată de imaginaţie. Subconştientul nu are simţul umorului, astfel că adesea cuvintele spuse în glumă se realizează şi aduc nefericire dacă ele conţin văicăreli şi idei negative. Intuiţia este călăuză subconştientului, sediul inteligenţei definitive, atotştiutoare, atotcreatoare.

Convingerea este ceea ce va susţine între dorinţa şi aşteptare. Practicaţi credinţă în tot. Credeţi că puteţi fi sănătoşi. Căutaţi motivele pentru care vă doriţi sănătatea. Convingeţi-vă că puteţi avea o stare de sănătate normală. Acţionaţi că şi cum aţi fi deja sănătos. Aşteptaţi apoi ca minunea să se petreacă. Practicaţi terapia gândului bun. Nu lăsaţi să va pătrundă în minte gândurile negative.


 

A stăpâni gesturile şi disciplina tăcerii este o mare calitate a sufletelor mari, serioase, care nu se expun primului venit şi nu se destăinuie decât celor demni să aprecieze nobleţea adevărată.

Relevante sunt următoarele citate:


 • “Cine vorbeşte bine trăieşte bine”.
 • “Durerea trecută nu trebuie reîmprospătată”.
 • “Să-l indrumăm pe aproapele nostru”.
 • “Dacă am comis o nedreptate, repede să o reparăm pentru liniştea sufletească”.
 • “Nu lasă loc liber gândurilor negative, distrugătoare”.
 • “Străduieşte-te să iei viaţa în propriile mâini”.

Autosugestia se produce prin următoarele legi psihologice:

 1. Orice imagine tinde să se realizeze. Cel mai mic gând nu se pierde, ci lasă o urmă în inconştient, care va lupta cu îndărătnicia inerţiei, până la moartea individului (poate şi după), că să-l înfăptuiască, înfrângând rezistenţă gândurilor contrarii care şi ele tind spre realizare.
 2. Se realizează imaginea care pretinde în spirit.
 3. Convingerea determină sugestia numai prin faptul că neutralizează sugestiile contrare.

O imagine poate fi făcută predominantă în spirit, prin:

 1. Concentrarea fără efort asupra ei;
 2. Emoţia care ar întovărăşi imaginea.
 3. Obicei, adică exerciţiul repetat tot mai puţin conştient.
 4. Imitaţie.
 5. Repetare : prin această operează formulă lui Coue – “Zi de zi mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere”. Se repetă de douăzeci de ori în fiecare dimineaţă la sculare şi seară la culcare, în mod mecanic, fără efort.

Când voinţa şi imaginaţia sunt în conflict, imaginaţia învinge întotdeauna, fără excepţie, puterea ei fiind în proporţie directă cu pătratul voinţei; iar când sunt de acord, puterile lor nu se adună, ci se multiplică una pe alta. Voinţa nu trebuie să se amestece deloc în practicarea autosugestiei. Trebuie să căutăm să ne conducem noi imaginaţia, şi nu ea pe noi; în felul acesta, devenim stăpâni atât pe fizicul, cât şi pe moralul nostru. Orice boală, aproape fără excepţie, poate fi învinsă prin autosugestie. Orice idee, când ne ocupă singură spiritul (ne gândim doar la un singur lucru), devine adevăr pentru noi şi are tendinţa să se transforme în act (dacă reuşeşti să-l faci pe un bolnav să gândească despre suferinţă lui că dispare, ea va dispărea). Dacă se întâmplă câteodată să facem ceea ce voim este numai pentru că în acelaşi timp gândim că putem. Dacă doreşti ceva – bineînţeles rezonabil (trebuie să existe un echilibru între “a vrea” şi “a putea”, protejându-ţi astfel sistemul imunitar) – vei obţine, după un timp mai mult sau mai puţin îndelungat, repetându-ţi mereu că acel ceva se pregăteşte, vine, se înfăptuieşte. A-ţi fi teamă de o boală înseamnă a-i înlesni evoluţia, a o provoca. De altfel, la unii oameni cu comportament etic, se menţine integritatea spiritului şi se destramă corpul fizic. Când boala este rezultatul distrugerii structurilor spirituale, ea duce la dezintegrarea fizică.

Trebuie considerat totdeauna uşor de făcut ceea ce ai de făcut, bineînţeles dacă este un lucru posibil. Lucrând în această stare de spirit, nu vei cheltui din puterile tale decât numai ce-i necesar; dacă însă ai socotit lucrul foarte greu, vei cheltui de 10, de 20 de ori mai multă energie decât trebuie, adică o vei risipi. Autosugestia de seară este cea mai importantă. Autosugestia formulată din buze este un ordin pe care subconştientul nostru îl primeşte şi îl execută fără ştirea noastră şi mai ales noaptea. Când simţi vreo durere, întrebuinţează formulă: “Trece, trece…” repetând-o foarte repede, într-un fel de vâjâială monotonă, mângâind partea dureroasă sau fruntea, dacă este vorba de o durere morală. Metoda foloseşte în toate împrejurările grele ale vieţii.

 • “Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză”.
 • “Am tot ce-mi trebuie că să fac tot ce vreau şi am tot ce vreau că să fac tot ce-mi trebuie”.
 • “Aveţi o imagine clară a ceea ce va doriţi şi cereţi cu încredere”.De altfel, Iisus a spus: “Toate câte le cereţi rugându-va să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea” şi “După credinţă voastră, fie vouă!”.

Cunoaşterea profundă şi iubirea desăvârşită vor reface echilibrul celor trei corpuri principale: fizic, mental, spiritual, această însemnând sănătate.

Când ne gândim la cineva, are loc un schimb de energie şi informaţie între noi şi omul la care ne gândim. Bârfă şi gândurile urâte despre un anumit om duc la conectarea straturilor karmice negative comune, traumatizează acel om şi ne distrug propria structura karmică, iar cuvântul intensifica acest proces.

Omenirea are deja acumulat un uriaş potenţial negativ, de aceea este necesar nu numai să fii bun, ci trebuie să fii bun în mod activ. Orice expresie dur afirmată, de exemplu: “N-am să uit asta  niciodată!”duce la formarea de programe de distrugere, de despărţire. Nu trebuie admise în subconştient sentimente negative.

Bolile au cauze mult mai profunde şi de cele mai multe ori de natură emoţională. Aparenta vindecare determină migrarea bolii către alt segment, dacă nu este înţeleasă problema şi conştientizată.  Corpul acumulează toxine din cauza mişcărilor greşite, a mâncării nepotrivite, a unei condiţii fizice, emoţionale şi mentale proaste. Aceste toxine sunt depozitate  în anumite locuri din corp, dar mai ales în încheieturile mari, sistemul limfatic, organele interne şi cap.

Dacă trupul, mintea şi ceea ce ne înconjoară trăiesc şi lucrează bine, corpul îşi elimina toxinele. Calea internă de eliminare este tractul intestinal, ficatul, rinichii, vezica urinară şi lichidele corporale. Unele toxine sunt eliminate prin glandele sudoripare şi, însă dacă ceva nu merge aici, corpul le elimina tot aşa de bine prin piele.

Dacă, din anumite motive, toxinele nu pot fi eliminate toxicitatea creşte în balanţă corpului până când acesta ajunge la boală. Primul pas către boală poate fi tensiunea…la toate nivelele! Dacă trupul nu iese corect din tensiune, atunci organele interne devin intoxicate şi… bolnave.

SURSE

 1. https://haidelatara.wordpress.com/2016/02/06/fizica-cuantica-si-legea-rezonantei-10/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner