Farfuriile zburătoare ale naziştilor

Distribuie!

“Farfuriile zburătoare ale naziştilor

Există de asemenea nenumărate legende despre navele în formă de „farfurii zburătoare” construite de nazişti înainte şi în timpul războiului, în cadrul unor programe controlate de societăţile Thule şi Vril. Cercetătorul german Jan van Helsing şi mulţi alţii au descris o parte din tehnologia produsă după anul 1934, inclusiv bombardierul Vril-1, Vril-7 (vezi secţiunea cu ilustraţii) şi aeronavele Haunebu 1, 2 şi 3.


Aliaţii numeau aceste aeronave foo-fighters (n.n. aprox: bombardiere ciudate). Wendell C. Stevens, pilot în forţele aeriene ale Statelor Unite în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi la ora actuală investigator al fenomenului OZN, povesteşte că aceste foo-fighters aveau culori ce alternau între cenuşiu-verde şi roşu-portocaliu.

Ele s-au apropiat la numai cinci metri de aeronava sa, după care au rămas nemişcate. A fost imposibil să scape de ele sau să le atace şi şi-a pus problema să se întoarcă la bază sau să aterizeze. Helsing include în cartea sa şi fotografii ale acestei aeronave, confirmate şi de alţi cercetători. Personal, sunt destul de sceptic când vine vorba de astfel de fotografii, căci acestea pot fi foarte uşor contrafăcute şi puse în circulaţie până când devin o realitate acceptată.


Există însă un documentar video pe care îl consider foarte interesant, intitulat OZN-urile – Secretele celui de-al Treilea Reich, în care cercetătorul Vladimir Terziski prezintă o sumedenie de dovezi. Se pare că farfuriile zburătoare germane aveau foarte multe probleme tehnice, care au fost corectate abia după război.

Potrivit mai multor cercetători în domeniu, în anul 1938 a avut loc o expediţie germană în Antarctica, pe transportorul aerian Schwabenland. Nemţii au declarat o regiune de 600.000 de kilometri care includea munţi şi lacuri neacoperite de gheaţă teritoriu german. Ei au numit acest teritoriu Neuschwabenland (Noua Swabia) şi l-au transformat într-o imensă bază militară nazistă.

În anul 1947 a avut loc ciudata misiune în Antarctica a amiralului E. Byrd, omul care a pătruns în interiorul pământului pe la amândoi polii. Acesta a luat cu el 4000 de soldaţi şi un transportor aerian complet echipat. După opt săptămâni soldate cu pierderi grele, aceştia au reuşit să revină în ţară.

Ce s-a întâmplat cu exactitate în Antarctica rămâne un mister până astăzi, dar Byrd avea să declare public mai târziu că în cazul unui nou război, umanitatea ar trebui să se aştepte la atacuri din partea unor avioane care pot zbura de la un pol la altul. A adăugat că în Antarctica există o civilizaţie avansată, care dispune de o tehnologie mult superioară celei existente la ora aceea pe pământ şi care s-a aliat cu SS-ul german.

De ce nu au câştigat în acest caz naziştii războiul? Mai întâi de toate, se pare că a existat un conflict în interiorul societăţilor secrete naziste. În al doilea rând, tehnologia „farfuriilor zburătoare” era în acea vreme abia la începuturile ei, fiind încă departe de perfecţiune. După părerea mea, răspunsul cel mai simplu la întrebarea: „De ce nu au câştigat germanii războiul?” este: „Pentru că acest lucru nu trebuia să se întâmple”.”[1]

SURSE

  1. David Icke – Secretul suprem, volumul 1, editura Daksha.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Citiți și...

Noua Ordine Mondială înseamnă planuri masive de reducere a populaţiei, sfârşitul democraţiei şi distrugerea suveranităţii naţiunilor
Uriașii din Nevada (SUA)
Într-o pesteră din China au fost găsite conducte vechi de 150.000 de ani
Jules Verne - "O călătorie spre Centrul Pământului"
Ambasada SUA din Irak, considerată un simbol al democraţiei şi libertăţii, a fost construită prin muncă forţată
Lumea de mâine: Big Data, războiul tehnologiilor și supraveghere în masă
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat
Potrivit tradiţiilor tribului Dogon, fiinţele Nomo i-au învăţat pe dogoni despre Sirius, inclusiv despre principala stea a sistemului, Sirius A, cât şi despre Sirius B, o stea mai mică, care orbitează în jurul lui Sirius A, având o orbită eliptică de 50 ani în jurul acesteia, şi fiind extrem de grea
Marile servicii de informaţii ale lumii pun stăpânire pe creierul uman. Cu tehnici sofisticate, ei creează indivizi comandaţi: roboţii vii
Încălzirea globală din Evul Mediu, dovedită științific
Controlul militar american asupra resurselor naturale din Africa
Piatra Dighton din SUA și inscripțiile misterioase

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...