Eternul spirit renaște de fiecare dată în alt corp pentru desăvârșirea evoluției sale

Distribuie!

“Semnul de la capatul mormantului este doar borna ce indica sfarsitul drumului pamantean. Adevaratul drum insa este vesnic pentru scanteia spiritului, ascunsa in fiecare dintre noi. Tot ce se afla sub influenta timpului are un inceput si un sfarsit. Iar orice sfarsit este un nou inceput care va avea si el un sfarsit mai devreme sau mai tarziu.

Viata pe Pamant se aseamana cu jocul de sah. Noi, piesele de sah, suntem pusi pe tabla de sah a vietii, pe care suntem mutati si scosi din joc dupa niste reguli bine stabilite. Dar piesele de sah exista si in afara tablei de sah, ca apoi, la inceperea unui alt joc, acestea sa fie asezate din nou pe aceeasi tabla, fiind pregatite pentru alte mutari.


Eternul spirit renaste de fiecare data in alt corp pentru desavarsirea evolutiei sale. Este ca un actor care, de-a lungul timpului, imbraca pe scena mereu alt costum al altui personaj pe care-l interpreteaza, dandu-i viata. Si scanteia spiritului vesnic duce vieti vremelnice in corpuri, urcat fiind pe scena existentei materiale. Dar fiecare se afla pe alta treapta, are un alt destin. De unele destine insa depinde destinul unei importante parti din omenire.

Binele si raul, facute de la acest nivel, au efecte ample, astfel ca pe umerii lor apasa o povara grea in luarea deciziilor importante. De obicei, marile personalitati ale omenirii au avut sau li s-a deschis, cu timpul, canalul de legatura cu informatiile venite dinafara normalului.”


Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/de-ale-profetiei-vise-si-evenimente-premonitorii-611188.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...