După moarte, conștiința cuantică se materializează într-un alt corp, dintr-o altă dimensiune

Distribuie!

“Dr. Robert Lanza, celebrul om de știință care și-a dedicat viața încercând să descopere și să explice ceea ce înseamă moartea, șochează pentru încă o dată opinia publică cu noua sa teorie. Cercetătorul susține că atunci când corpul fizic moarte, conștiința cuantică trece într-o altă dimensiune, loc unde este pregătită pentru o nouă experiență.

În noua sa carte, intitulată „Biocentrismul, modul în care viața și conștiința sunt cheile pentru a înțelege Universul”, Lanza descrie cu lux de amănunte fenomenul morții, dar și viața de după moarte. Atunci când corpul fizic moare, conștiința cuantică îl părăsește pentru ca mai apoi să-și înceapă aventura prin Univers.


După o perioadă nedefinită, această energie va trece într-o dimensiune paralelă, fie ea inferioară sau superioară. Atunci este momentul în care începe să se materializeze și își caută o altă gază sau un alt trup, fie el de origine materială sau nu, și astfel viața continuă, dar sub o altă formă.

În acest sens, conform descoperirilor lui Lanza, moartea nu este decât o situație de tranziție, între două puncte sau între două vieți aflat în dimensiuni diferite. Acest proces poate continua la infinit, motiv pentru care termenul de viață veșnică devine unul lesne de digerat. Fenomenul este cunoscut sub numele de biocentrism, care este un aspect important al fizicii cuantice și care tinde să fie înțeles cât mai bine în ultimul deceniu.


Un alt aspect fascinant, dar demn de luat în seamă este faptul că Universul există datorită conștiinței. Acesta este motivul principal pentru care viața, sub forma sa abstractă, va exista pentru totdeauna, iar în tot acest timp, Universul, cât și dimensiunile sale paralele, nu sunt decât o creație ale unei energii cuantice, pe care Lanza a numit-o conștiință cuantică.

 

Biocentrismul arată că aceşti doi parametri ai existenţei noastre nu pot fi luaţi în calcul că nişte entităţi solide. „Mişcaţi-vă mâna prin aer şi apoi priviţi în urma ei. Există vreo urmă prin spaţiul parcurs de mână? Nimic! Aceeaşi situaţie se aplică şi în cazul timpului. Nu putem privi prin cutia craniană, la ce se întâmplă în creierul nostru. Ceea ce vedem şi privim este doar o vâltoare a informaţiilor care se produce în propriul spirit. Spaţiul şi timpul reprezintă doar instrumentele care ne ajută să «asamblăm»” aceste informaţii. De aceea, moartea nu există într-o lume lipsită efectiv de spaţiu şi de timp”, afirma Lanza.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/dupa-moarte-constiinta-cuantica-se-materializeaza-intr-un-alt-corp-dintr-o-alta-dimensiune
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner