Cauzele vieţii sunt ascunse în spirit, care transmite informaţiile pe fond energetic în existenţa materială

Distribuie!

“Japonezul Masaru Emoto, prin descoperirea epocală a mesajelor ascunse în apă, a pus pregnant în evidenţă faptul că ceea ce nu se vede coordonează ceea ce se vede, arătând că în materie se văd în ge­neral numai efectele. Cauzele vieţii sunt ascunse în spirit, care transmite informaţiile pe fond energetic în existenţa materială. Apa, spune profesorul Masaru, preia infoenergiile din jurul său şi îşi schimbă structura, devenind benefică sau nocivă.

Practic el a luat un recipient cu apă pe care a scris un cuvânt ce reprezintă un sentiment frumos, după care a cristalizat-o la o temperatură sub zero grade şi i-a observat structura la microscop. Apoi, a scris pe recipient un cuvânt ce reprezintă un sentiment urât. Această apă văzută la microscop nu mai avea cristale frumoase, armonioase, ca mai înaine.


A continuat apoi experimentele, punând apa în câmpul de influenţă al unor surse de vibraţii diferite. A scris pe o etichetă „te iubesc” în mai multe limbi şi le-a lipit pe rând pe recipiente cu apă. Aceasta cristaliza foarte frumos, dar diferit pentru fiecare limbă. Recunoştinţa, mulţumirea, înţelepciunea, frumuseţea, spiritul înalt, universul, etc. cristalizează apa în forme superbe. Cuvinte ce reprezintă satana, crima, prostia, injuriile, răzbunarea, ignoranţa etc., fac apa să nu prezinte forme omogene de cristalizare.

Altădată a pus un recipient cu apă în faţa unui televizor. Cristalizarea apei s-a făcut ca în cazul sentimentelor urâte. După aceea, a pus un alt recipient cu apă în faţa televizorului în momentul în care se prezintă o emisiune de spiritualitate.


De data aceasta cristalele au avut forme echilibrate, fapt ce dovedeşte că vibraţiile spirituale au avut puterea să le anuleze pe cele nocive emanate de televizor. Apa introdusă în cuptorul cu microunde sau ţinută lângă telefoanele mobile şi apoi cristalizată se comportă ca atunci când este amprentată cu sentimente malefice.

Experimentele au mers mai departe punându-se apă în faţa unor boxe audio, la care se auzeau compoziţii muzicale. Surprinzător, cristalele apei copiază ideile din bucăţile muzicale. Apa, expusă în preajma picturilor sau fotografiilor, preia infoenergia sursei şi o transformă în cristale în care se pot desluşi forme ce reprezintă ideile din acele imagini. Apa unui lac a fost testată înainte şi după o rugăciune colectivă. Cristalele sunt transformate vizibil în configuraţii echilibrate.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/paranormalul-din-apa-537647.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Citiți și...

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...