Utilizarea Psihotronicii

Distribuie!

“In anii 1970, J.B. Rhine un eminent psiholog si parapsiholog a înființat Fundatia pentru Cercetarea Laturii Umane (FRNM) in incercarea de a sistematiza toate percepțiile extrasenzoriale (ESP). Foarte simplist am putea spune ca ESP are ca obiect obtinerea de informatii fara folosirea celor 5 simțuri care ne ajuta sa decriptam universul exterior.

Dupa ani de cerecetari, studii si experimente, domeniul perceptiilor extrasenzoriale a fost clasificat astfel:


1. Telepatie (schimb informational de la o minte la alta fără folosirea limbajului articulat sau la trupului și fără ajutorul altor simțuri)

2. Clarviziune (obținerea de informații necunoscute anterior, ca de exemplu cunoașterea conținutului unei carti fără a fi citit-o vreodată)


3. Premoniție (obținerea de informații despre un eveniment inainte ca acesta sa se fi petrecut).

In 1995, britanicii au transmis documentarul Adevaratele Dosare X in care sunt descrise si ilustrate aproape doua decenii de utilizare a psihotronicii de catre SUA,Rusia,Anglia,Israel și China.”[1]

SURSE

  1. https://ovidiubotosani.blogspot.com/2011/06/utilizarea-psihotronicii.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...