Triunghiul din Alaska, un loc misterios

Distribuie!

“Intr-o regiune din Alaska au disparut 2.883 de oameni. Acolo poate exista un loc la fel de misterios ca Triunghiul Bermudelor. Chiar si indienii din zona cred in atractia negativa a locului.

Triungiul Bermudelor din Alaska ar fi situat intre orasele Juneau si Yakutat, in sud-est, informeaza Sott. I se spune astfel pentru ca acolo au disparut multi oameni de-a lungul timpului, fara a fi gasiti vreodata.


Chiar si indienii nativi (denumiti Tlingit) din acest stat cred ca el are un astfel de loc inspaimantator. In folclorul lor se specifica faptul ca exista un barbat, Kushtaka, care ii ademeneste pe oameni sub aparenta unei vidre.

In aceste locuri este greu sa se inceapa operatiuni de cautare a acelor disparuti, date fiind conditiile vitrege. Padurile din zona sunt de nepatruns, iar iernile sunt foarte severe. In plus, ursii grizzly ii pun si mai mult in pericol pe cei din echipele de salvare.


Cei care se aventureaza in salbaticia de acolo sunt victime sigure. Un caz celebru este cel al lui Chris McCandless. El a murit dupa ce a rabdat de foame timp de 112 zile, in anul 1993. Trupul lui a fost gasit din intamplare de un vanator de elani. Statistic, 4 oameni din 1.000 dispar in acele locuri.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/inedit/triunghiul-bermudelor-din-alaska-un-loc-inspaimantator-1113148
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...