Ted Gunderson, un fost ofițer FBI dezvăluie Noua Ordine Mondială

Distribuie!

“Fostul agent special FBI Ted Gunderson s-a autonumit un „realist al conspirației”. El a vorbit despre planul de instaurare a unui guvern mondial unic cu scopul de a se obţine controlul total:

– Controlul presei;
– Corupția tinerilor prin sex și droguri;
– Alegerea propriilor oameni în funcții de conducere în cadrul popoarelor, iar în final instaurarea guvernului mondial.


Dezvăluirile sale sunt cutremurătoare… A vorbit despre un grup de cult satanic, despre trafic masiv de droguri derulat prin intermediul a diferite baze militare SUA din alte țări. Veți fi surprinşi de modul în care aceste droguri au fost ascunse – în saci de plastic vârâţi în interiorul trupurilor moarte ale personalului militar. Gunderson a confirmat că Illuminati și Satanismul sunt sinonime.

În înregistrarea de mai jos, Gunderson vorbeşte de asemenea despre sacrificii de copii (în cadrul unor ceremonii satanice)! El a fost implicat într-un caz referitor la acoperirea unei afaceri militare guvernamentale criminale şi a adunat documentaţia despre cercul pedofil asociat cu acest caz, în care copiii au fost duși la orgii sexuale în Washington DC, inclusiv la Casa Albă! Ancheta a avut loc în anul 1987. El povestește ce s-a petrecut cu martorul fotograf, care zbura cu avionul propriu spre Washington DC, pentru a arăta fotografiile incriminatoare. Avionul a explodat în aer! Cercul pedofil internațional The Finders a operat în Washington DC, apoi au trecut în Wichita, Kansas.


În anul 2005, la momentul relatărilor făcute de Gunderson, în SUA dispărea un număr de 83 de copii pe oră!

În cartea Operaţiunea Franklin, John DeCamp descrie ancheta asupra cercurilor pedofile înalte ce deserveau Washingtonul şi Casa Albă! Dezvăluirile şocante despre perversiunile şi practicile sataniste la care se dedau politicienii nu au reuşit să stopeze acest flagel. Sclavia sexuală este în viață și, din păcate, înfloritoare! Gunderson vorbeşte despre un băiat care a devenit subiect al unui proiect de control al conştiinţei sub acoperire al CIA și folosit ca sclav sexual. Programul de control al conştiinţei MK-Ultra a fost dezvoltat în Statele Unite cu ajutorul și pornind de la oamenii de știință germani aduşi după al Doilea Război Mondial în SUA (prin Proiectul Paperclip).

Potrivit lui Gunderson, MK-Ultra a fost administrat în Baza Forțelor Aeriene Offutt (Sarpy County, Nebraska). Americanii nu ştiu ce se petrece în spatele scenei.

Gunderson a aflat că asasinarea lui John F Kennedy a fost „o lovitură comună a CIA și a mafiei din Chicago”, şi susține că evenimentul de la Pearl Harbor (din 7 decembrie 1941, când japonezii au atacat și distrus o mare parte a flotei americane din Pacific, ceea ce a constituit apoi motivul oficial al intrării SUA în război) a fost de asemenea o operațiune acoperită (steag fals).

Gunderson vorbește despre incidentul tragic cu secta davidienilor din Waco, Texas, despre cum au fost împușcați 4 agenți ATF în cap – cu o lovitură de lunetist, aparent de sus. Acei patru agenți au fost la un moment dat bodyguarzi pentru președintele Bill Clinton. Mai vorbește despre bombele din mașină din 1993 de la subsolul World Trade Center, pune la îndoială acțiunile FBI privind incidentul respectiv și aduce din nou în atenție alte probleme, cum ar fi pedofilia din Washington DC.

,,Există o clică necinstită în guvernul nostru, care se află în spatele actelor teroriste, astfel încât să poată promova legi ca Patriot Act”, denunţă Gunderson. ,,Mulți congresmeni votează pentru astfel de legi ciudate deoarece ei au fost șantajați prin sex și droguri”, mai spune el.

Timothy McVeigh, autorul dezastrului (așa-zis atac terorist) din clădirea federală din Oklahoma City (19 aprilie 1995), se afla în Forțele Speciale, instruit să fie un asasin al CIA și a lucrat în programul de droguri al CIA. McVeigh se presupune că avea un microcip în fese, astfel încât agenții CIA să-l poată urmări, conform lui Gunderson. El susține de asemenea că atentatul de la Oklahoma City a fost săvârșit de alți criminali, nu de McVeigh, menţionând că alte 11 persoane au fost implicate.

Gunderson mai vorbeşte despre operațiunile de urmărire a computerelor, cu breşe de securitate de tip back doors, construite pentru a recupera informația „promisă” colectată de software-ului informatic.

Gunderson face dezvăluiri şi despre operațiunea steag fals 9-11. Potrivit lui, un anume Patterson din New Jersey a fost liderul teroriștilor din 9-11. Povestea pe care o spune este inedită și uluitoare, o poveste cu adevărat șocantă spusă de un fost agent FBI.

Acţiunile sub acoperire sunt reale, sunt folosite, ba chiar sunt înfloritoare în Statele Unite, potrivit lui Gunderson.

„Este necesar să trezim societatea adormită de astăzi din America. Cultele satanice funcționează în colaborare cu persoane secrete din guvern și reprezintă o amenințare. Cine le va scoate afară și le va îndepărta?”

Ted Gunderson a trecut în eternitate la 31 iulie 2011, la vârsta de 82 de ani. America îi datorează multă recunoștință pentru ceea ce a urmărit să expună, dar nimeni nu voia să-l asculte.

În înregistrarea de mai jos, Gunderson dezvăluie mult mai multe informaţii decât cele prezentate succint în articol. „Conspirația tăcerii” nu este o teorie a conspirației! Toate așa-zisele atacuri teroriste au fost inside operation sau ,,steaguri false”. Nu vă lăsați prostiți odată, și încă odată…”[1]

Video

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2017/05/un-fost-ofiter-fbi-dezvaluie-noua.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...