David Rockefeller, societățile secrete și Guvernul Mondial

Distribuie!

“Este fondatorul a mai multor societăți secrete

David Rockefeller a făcut parte practic din fiecare societate secretă a ultrabogaților de pe planetă. Nu era doar membru al Consiliului de Relații Externe, Comisiei Trilaterale și Grupului Bilderberg – el a fost de fapt chiar fondatorul lor. Prin intermediul acestor societăți secrete și al altora, cum ar fi clubul ocult satanic Bohemian Grove, Rockefeller a conspirat pentru a controla mass-media și guvernele din întreaga lume, pentru a stabili obiectivul său către un guvern mondial, nu o dată mulțumind mass-mediei pentru complicitatea ei.


„Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine și altor publicații mari ale căror directori au participat la întâlnirile noastre și care au respectat promisiunile lor de discreție de aproape patruzeci de ani. Ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm planul nostru mondial, dacă am fi fost supuși luminilor publicității în timpul acelor ani. Dar lumea este mai sofisticată și pregătită pentru a merge înainte spre un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și bancare este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.” – declara David Rockefeller în iunie 1991, la reuniunea Bilderberg din Baden, Germania.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=21921
  2. Foto: bbc.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...