City of London, Washington DC și Vatican – centrele de putere ale Iluminaților de unde este condusă Planeta

Distribuie!

City of London, Washington DC si Vatican: centrele de putere ale Iluminatilor de unde este condusa Planeta. “Sfanta Treime” a Iluminatilor.

Oricine îşi poate da seama că într-o lume predominant materialistă, în care puterea banului calcă adesea în picioare adevărul şi terfeleşte demnitatea fiinţei umane, vorbim în mod inutil de democraţie, de alegeri, de parlamente şi de guverne.


Actualmente, la nivel mondial, în politică, economie, armată etc., sforile sunt în realitate trase de cei cu bani mulţi şi foarte mulţi, iar jocurile sunt făcute de cei cu bani extrem de mulţi, care sunt marii bancheri internaţionali şi marii industriaşi, proprietari ai imenselor concerne multinaţionale.

City of London - Washington DC - Vatican 2 City of London - Washington DC - Vatican

Se ştie că, încă din secolul al XVI-lea, cămătarii au început să se asocieze şi au întemeiat ceea ce astăzi sunt băncile, iar începând cu familia marilor cămătari Rothschild, au fost fondate băncile internaţionale, care prin intermediul cametei satanice (numită astăzi cu un termen elegant şi mistificator „dobândă“) au subjugat treptat, de-a lungul mai multor generaţii, întreaga lume.


Instrumentele şi mijloacele folosite de aşa-zisa elită a lumii pentru dominarea omenirii sunt structurate într-o „piramidă a puterii“ care are la vârf familiile de potentaţi ale aşa-zişilor „iluminaţi“ de inspiraţie satanică (Rothschild, Rockefeller etc.) – care au elaborat planul şi supraveghează îndeplinirea lui – şi include, pe diferite trepte, tot felul de grupări oculte precum grupul Bilderberg, francmasoneria mondială de toate orientările, riturile, fracţiunile şi ramurile (Marele Orient al Franţei, ritul scoţian antic şi acceptat, ritul Memphis-Misraim etc.), cercurile aşa-zis „selecte“ şi think-tank-urile de tipul CFR, Comisia Trilaterală, Masa Rotundă, Clubul de la Roma, societatea iezuiţilor, instituţiile financiare internaţionale precum Banca Mondială, Banca Reglementelor Internaţionale, Fondul Monetar Internaţional, organismele militare de tipul NATO, uriaşele concerne multinaţionale, marile agenţii mass-media şi chiar guvernele marilor puteri economice…

Toate aceste grupări masonice, organisme financiare, politice şi economice, agenţii secrete, cercuri de influenţă, instituţii administrative, paravane economice şi politice, societăţi mai mult sau mai puţin religioase constituite sau infiltrate şi controlate pe ascuns de către agenţii aşa-zişilor „iluminaţi“ constituie doar câteva dintre numeroasele braţe ale caracatiţei mondialiste.

Puterea care le impulsionează pe toate acestea a rămas mereu ascunsă, în umbră, tocmai pentru că scopurile ei sunt întunecate şi distrugătoare. Adevărul este că puterea ce domină actualmente pe planeta Pământ se află la Londra,zona bancară numită „The City of London“,, America este pur şi simplu un braţ armat, iar Anglia este un instrument de presiune financiară.

Exact în acelaşi fel, în actualul joc de putere ce se desfăşoară la nivel mondial, Vaticanul este unul dintre termenii ecuaţiei, un pol de forţă important şi deloc de neglijat al actualei situaţii geopolitice. Evenimentele din ultimii ani au atras atenţia lumii asupra Bisericii Catolice şi asupra instituţiei papilor, care se pretind singurii reprezentanţi infailibili ai lui Dumnezeu pe Pământ.

Toate aceste centre de putere au ca simbol comun – Obeliscul. Obeliscul este un simbol antic, de origine egipteana, un simbol falic (numit “Penisul Dragonului”). “Penisul Dragonului” demonstreaza, simbolic, originea celor care conduc lumea si legatura lor cu reptilienii Anunnaki, ei fiind descendenti “dragon”, lasati la suprafata de catre zeii reptilieni pentru a conduce in numele lor.

De aceea intalnim aceste simboluri oculte peste tot. Aceste simboluri sunt plasate doar in anumite locuri speciale, unde se intersecteaza liniile Hartmann. Obeliscurile au rolul de a ataca energetic oamenii influetandu-le comportamentul.

Persoane din interior au spus ca, adanc, sub aceste obeliscuri se afla cristale, care contin anumite programe de influentare psihotronica, iar obeliscul, in acest caz, functioneaza pe post de antena de emisie.

Persoanele hipersensibile, de sex masculin, care s-au asezat langa un obelisc au simtit o puternica excitatie sexuala. Un simbol reprezinta materializarea unui gand. De aceea simbolurile au o mare importanta in magia oculta a Iluminatilor.

Vatican, City of London și Washington DC

Corporațiile private sunt componente ale acestui organism central prin extensie. IRS (Fiscul din SUA) nu este o agenție guvernamentală a SUA. Este o agenție a FMI (Fondul Monetar Internațional).

Acest Imperiu GLOBAL isi are centrii sai de putere in trei locatii de pe planeta: centrul financiar (CITY OF LONDON , centrul militar (Washington DC) si centrul propagandistic-religios (VATICAN).

IMPERIUL GLOBALIST, cu cele doua inimi ale sale de la Londra si Washington, va face absolut orice și va sacrifica pe oricine pentru a nu ceda supremația.

Forțele din umbră, din spatele Noii Ordini Mondiale (NOM) urmează un program lent de control total asupra omenirii și a resurselor planetei.

Aceste familii sunt:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar

Bruce

Cavendish (Kennedy)

De Medici

Hanover

Habsburg

Krupp

Plantagenet

Rockefeller

Romanov

Sinclair (St. Clair)

Warburg (del Banco)

Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

(Personal, bănuiesc că nu poate fi lista completă și unele linii foarte puternice, sunt încă necunoscute pentru noi).

Dinastia Rothschild este fără îndoială cea mai puternică – vizibil – genealogic de pe Pământ iar bogăția lor estimată este de aproximativ 500 de trilioane de dolari! (adică 500.000 de miliarde sau 500.000.000.000.000)

Ei își exercită puterea prin imperiul bancar mondial, care este deținut aproape în întregime de aceștia. Fiind niște sataniști rafinați, iar construcția lor de dominare planetară și-au realizat-o.

1, City of London (Centrul financiar, controlat de Rothschild). Ca filială a acestui centru financiar, în SUA avem US Federal Reserve care este proprietatea dinastiei Rothschild.

2, Vatican City (Centrul ideologico-spiritual – îndoctrinare, înșelăciune, religie de spălat creiere).

3, Washington DC (Centrul militar și de forță – programe militare negre, administrarea depopulare prin expansiune și forță).

Toate funcțiile instituțiilor de mai sus, ca state individuale, funcționează în conformitate cu propriile lor legi, prin urmare, nu există nici o instanță de judecată de pe Pământ, care le-ar putea urmări în justiție vreodată. Ele nu dau socoteală nimănui de pe Pământ de acțiunile lor.

Multitudinea Societăților secrete existente în prezent, funcționează ca filiale ale unei megasocietăți. Aceste familii include nume notabile ca : Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, și Wilson. Si multe altele.

Comitetul celor 300 utilizează multe instituții bine-cunoscute pentru a realiza obiectivele lor, incluzând Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Serviciul Secret (SS) , Fondul Monetar Internațional, Federal Reserve, Internal Revenue Service (fiscul SUA), și Interpol, pentru a numi doar câteva. Toate acestea sunt organizații sau corporații constituite ca dispozitive de serviciu public-privat, dar acest lucru este departe de adevăr.

Structura Illuminati a creat, de asemenea, țări artificiale pentru a continua obiectivele lor. Exemple de acestea sunt: Statele Unite ale Americii, Elveția, Kuwait, Uniunea Sovietică, Panama, Israel, Italia, Iugoslavia, Regatul Unit, cele mai multe din Africa neagră, toate țările arabe, și toată America Centrală și de Sud.

Aceste națiuni au fost create pentru a acumula avere pentru familiile de guvernământ și susținătorii lor, pentru a ascunde sau păstra bogăția lor, și de a crea condiții instabile necesare pentru a porni războaie și creșterea bugetelor militare.

Elveția a fost creată ca un centru bancar neutru, astfel încât familiile Illuminati să aibă un loc sigur pentru a păstra fondurile lor fără a se teme de distrugera războaielor și ochii indiscreti

Statele Unite ale Americii au fost înființate cu 13 colonii, una pentru fiecare dintre familiile Illuminati. Drapelul original a avut 13 stele, și încă mai are 13 dungi. Vulturul, simbol al Statelor Unite, are 13 săgeți în gheare. Statele Unite ale Americii este de fapt un activ corporativ al Companiei Virginia, care a fost înființată în 1604, în Anglia, cu implicarea directă a familiei Rothschild. Finanțele familiei Rothschild au fost necesare pentru finanțarea explorarea și exploatarea continentului nord-american.

Activele Companiei Virginia, includ Statele Unite care sunt deținute de Sfântul Imperiu Roman prin Vatican. Acest lucru a avut loc în 1213, când regele James a dat toate activele engleze Papei. Executor rămâne familia regală britanică, dar dreptul de proprietate reală revine Bisericii Romano-Catolice.

Comercianţii evrei din imperiul anglo-american sunt cei care au înfiinţat şi au condus Marele Business, ca mijloc de exploatare şi opresiune a oamenilor din multe popoare. Acest fapt se aplică în special la oraşele Londra şi New York, fortăreţele Marelui Business. Acest fapt este atât de vizibil în America, încât există un proverb în legătură cu oraşul New York, care spune: “Este proprietatea evreilor”.

Acest IMPERIU are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui.

City of London – un stat in stat – centrul financiar al lumii

Înainte de a descrie o serie de aspecte din Anglia, trebuie să clarificăm câteva situaţii şi noţiuni. Regina Angliei este capul familiei regale engleze şi al imperiului colonial englez. Capitala este Londra, unde se află sediul primului ministru şi al cabinetului său de miniştri.
În Londra există însă un stat independent, “City”-ul, la fel ca statul Vatican de la Roma.

City-ul, care este socotit cel mai bogat areal din lume, ocupă în inima Londrei 2,7 kilometri pătraţi. Guvernul City-ului se numeşte “Coroana”, compus din 13 bărbaţi, iar regele Coroanei este “Lordul Mayor”. Aici se află cele mai bogate şi cele mai influente instituţii economice din lume ca: Banca Angliei controlată de Rotschild, Societatea londoneză Lloyd, Bursa de acţiuni din Londra, birourile concernelor de comerţ, “Fleet Street”-ul, inima lumii ziarelor şi a editurilor etc. City-ul nu aparţine Angliei.

El nu este subordonat monarhiei engleze, nici parlamentului, nici guvernului englez. City-ul este adevăratul guvern englez, regina şi primul ministru sunt subordonaţi “Lordului Mayor” de care ascultă. La suprafaţă, guvernul englez se străduieşte să lase impresia că el este suveran, dar în realitate este numai marioneta City-ului. Dacă regina face o vizită în City, Lordul Mayor o întâmpină la “Temple Bar”, poarta simbolică a City-ului.

Regina se înclină şi cere permisiunea Lordului Mayor de a intra pe teritoriul “statului” lui suveran. El îi dă această permisiune, înmânându-i spada statului. Lordul Mayor străluceşte în roba sa, poartă şi un lanţ şi păşeşte înainte, iar regina îl urmează la o distanţă de doi paşi.
Banca Angliei a luat fiinţă datorită unui agent al lui Rotschild, William Paterson. Ea este şi astăzi controlată de imperiul Rotschild.

Aici, în City, în fiecare dimineaţă, se fixează preţurile pentru toate bursele din lume la: cacao, cafea, aur, diamante, bumbac, cânepă, porumb şi absolut tot felul de mărfuri. În Anglia au existat două imperii separate: unul era imperiul colonial britanic sub stăpânirea casei regale, al doilea, imperiul sub stăpânirea “Coroanei” (City-ul).

Toate coloniile cu popoare de rasă albă (Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Canada) erau supuse autorităţii guvernului englez. Celelalte colonii (India, Egipt, Bermude, Malta, Singapore, Hong Kong, Gibraltar, coloniile Africii Centrale) erau coloniile “Coroanei”, proprietatea City-ului.

Aceasta nu înseamnă că nu a existat o cooperare. East India Merchant Company (BEIMC) a adunat o avere fabuloasă din comerţul cu opium. BEIMC a înfiinţat “Misiunea Inland”, a cărei funcţiune a fost să angajeze mâna de lucru ieftină din China.

Aceşti muncitori chinezi, consumatori de opium, au creat astfel societăţii o piaţă de desfacere a acestui stupefiant. Casa regală engleză era atât de activă în acest comerţ cu opium, încât a înfiinţat un impozit aplicat producătorilor de opium din India. Imense cantităţi de opium au fost transportate pe vasul “China Tea Clippers” din India spre China.

Aceste transporturi au format 13% din venitul naţional al Indiei şi s-au efectuat toate sub controlul “Coroanei”, în colaborare cu casa regală. Veniturile au fost astronomice, rezultate din vânzarea opiumului bengal în China. Bineînţeles, casa regală engleză nu dorea publicitate în această afacere, de aceea a mobilizat Serviciul secret englez, pe “British Military Intelligence Department” şi pe “Secret Intelligence Service”.

Din anul 1791 până în 1891, plantaţiile de opium au crescut de la 67 la 663, toate concesionate de “Coroană”. Anual se produceau în India 6.358.495 kilograme de opium, din care 6.144.132 importate în China. Acest trafic a durat un secol. În 1843 guvernul chinez a interzis importul de opium, ceea ce a dus la războiul cunoscut sub numele de “războiul opiumului”.
În 1729, BEIMC a înfiinţat “Comitetul celor 300”.

Astăzi, această organizaţie este una din cele mai influente din lume şi are ca scop tot formarea unui “guvern mondial”, fiind aşa-zisa “elită” a City-ului. Imperiul bancar Rotschild şi băncile aliate au fost toate implicate în comerţul cu opium: Banca Hong Kong şi Shanghai, The British Bank of the Middle East, Midland Bank, National and Westminster Bank, Barclays Bank, The Royal Bank of Canada şi Baring Brothers Bank.

Toate aceste bănci sunt în “Comitetul celor 300”. Mâna de lucru ieftină din China a fost folosită la construirea căii ferate Harriman care a făcut legătura între California şi Coasta de Est a Americii. Aceşti lucrători chinezi erau consumatori de opium în America. Imperiul feroviar Harriman a fost finanţat de N.M. Rotschild & Sons Bank din Londra.

Washington D.C. – centrul militar al lumii (centrul militar de forta, programe militare negre, expansiune si forta)

Majoritatea americanilor nu voiau să audă de o participare la război. Dar Iluminaţii erau de altă părere. Al 32-lea preşedinte, Franklin, declara: “Roosevelt era primul maestru al unei loji, membru al CFR şi al Comitetului celor 300”. Consilierii lui intimi au fost Baruch şi House.

Iluminaţii i-au plasat bine pe aceştia doi, ceea ce a avut drept rezultat faptul că Roosevelt a forţat promulgarea unei legi anticonstituţionale, care obliga, cu începere de la data de 30 aprilie 1933, pe fiecare cetăţean să depună aurul la banca FED, sub pedeapsa de 10.000 de dolari sau 10 ani închisoare pentru nesupunere. Pentru o uncie, banca a plătit 20,67 dolari, cu toate că preţul pe piaţă era de 35 de dolari uncia.

Roosevelt i-a provocat pe japonezi să intre în război, cerându-le în ultimatumul din 26 noiembrie 1941 să-şi retragă trupele din Indochina şi Manciuria. Sunt date istorice exacte, dar ţinute în secret.
Congresul american a aflat de acest ultimatum după atacul de la Pearl Harbor.

Japonezii au întreprins totul pentru a evita un război cu America. Prinţul Konoye, ambasadorul Japoniei în America, a căutat de nenumărate ori să vorbească cu preşedintele la Washington şi la Honolulu, dar acesta nu l-a primit niciodată.

În acelaşi timp, preşedintele şi-a minţit propriul popor într-o cuvântare în care a spus:

“Mă adresez mamelor şi taţilor, făcându-vă o promisiune: am spus totdeauna şi o spun şi acum, că fiii voştri nu vor fi trimişi în războaie străine”.
Militarilor americani le-a fost cunoscut faptul că japonezii vor ataca Pearl Harbor. Ambasadorul american la Tokio, Joseph Grew, i-a scris lui Roosevelt, pe 27 ianuarie 1941, că în cazul unui război, Japonia va ataca Pearl Harbor.

Membrul Congresului, Dies, a adus acest fapt la cunoştinţa lui Roosevelt, înmânându-i şi o hartă strategică, cu planul de atac asupra Pearl Harbor. El a fost obligat să nu vorbească despre acest lucru.
În 1941, serviciul secret american a descifrat Codexul militar japonez. Roosevelt şi consilierii lui au ştiut exact data, ora şi locul unde vor ataca japonezii.

Al Bielek şi Nikola Tesla, care lucrau şi erau staţionaţi în Pearl Harbor, au fost evacuaţi înainte de atac. Aceşti doi ingineri erau prea importanţi ca să fie sacrificaţi – ei lucrau la “experimentul Philadelphia”, care cerceta energia magnetică. Au murit mulţi americani la Pearl Harbor, iar preşedintele putea acum să-i numească pe agresorii japonezi “porci vicleni” şi să intre în război.

Pentru a duce întreprinderea la bun sfârşit, Roosevelt l-a numit ca şef al armatei pe Eisenhower. Cariera acestui soldat american merită să fie studiată, pentru a vedea cât de sus poate ajunge cineva care îi are în spate pe Iluminaţi. El a fost şi amic cu Baruch.
În 1941 a fost înaintat la gradul de colonel, iar trei luni mai târziu, şeful armatei a treia.

Peste alte trei luni, a fost numit general de brigadă. Pe 12 decembrie în acelaşi an, la Washington, i-a fost încredinţată strategia întregii operaţiuni de război, pe 16 februarie 1942 a fost înaintat la gradul de şef al statului major al “War Plans Division”, iar peste două luni a preluat comanda.

Peste alte trei luni a preluat comanda peste “European Theatre of Operations”. O lună mai târziu, a fost numit general locotenent, iar şase luni mai târziu general – cinci stele. Pe 24 decembrie 1942 ajunsese cel mai mare comandant peste operaţiunile din Europa.

După ce trupele germane au fost respinse în Roma, soldaţii lui Mark Clark au fost reţinuţi, deşi ei puteau cu uşurinţă să înainteze spre Iugoslavia, Viena, Budapesta şi Praga. În locul executării acestei operaţiuni, soldaţii americani au fost trimişi în Normandia, unde aveau să piară peste 100.000.

Acest lucru a avut consecinţe nefaste pentru Europa de Est. În 1943, la Conferinţa aliaţilor de la Quebec, la stăruinţa generalului Marshall, a fost adoptată o rezoluţie numită “poziţia rusă”, în care se spunea: “poziţia rusească după război va avea un rol dominant”.
Roosevelt, Marshall şi Eisenhower au dus războiul în spiritul Iluminaţilor, dând posibilitatea armatei roşii să se desfăşoare.

Ginerelui lui Roosevelt, col. Curtis B. Dall, îi datorăm aflarea multor amănunte extrem de importante, care erau ţinute secret. Tot el a dat la iveală cazul George Earle, fost guvernator în Pennsylvania, ambasador la Viena între 1935-1939, apoi în Bulgaria între 1940-1942, iar apoi ataşat personal al lui Roosevelt la Istanbul.

Încă din primăvara anului 1943, a fost contactat şeful serviciului german de informaţii, care i-a adus la cunoştinţă lui Earle că Hitler este gata să capituleze, dacă armatei germane i se dă posibilitatea să se retragă.
După această întâlnire, Earle a fost contactat de către von Pappen, care i-a comunicat acelaşi lucru. Lui Earle nu i-a venit să creadă, dar văzând că nemţii iau acest lucru în serios şi îl doresc urgent, a trimis lui Roosevelt trei depeşe la rând, rămase toate fără răspuns. Iluminaţilor nu le convenea o capitulare a Germaniei în 1943.

Pe 24 martie 1945, Roosevelt s-a adresat lui Earle, interzicându-i să pomenească vreo vorbă despre această afacere.
Pentru a înţelege mai bine interdependenţele celui de al doilea război mondial, este foarte importantă cartea “From Major Jordans Diaries” (Din jurnalele maiorului Jordan). Această carte este jurnalul maiorului Jordan şi este ţinută la secret în America: ea a fost scoasă de pe piaţă, nimeni nu o mai editează, iar bibliotecile o ţin ascunsă.

Maiorul Jordan a fost un veteran american din primul război mondial, care a primit postul de “om de legătură” între guvernul american şi cel rus. Primii doi ani a făcut serviciul în New York, Montana, iar din 10 mai 1942 în United Nations Dept. nr. 8, Lend Lease Division, New York Airport, New Jersey, International Section, Air Corps, U.S. Army.

Maiorul Racey Jordan a fost foarte surprins de influenţa colonelului rus Anatoli Kotikov asupra asistentului lui Roosevelt, Harry Hopkins. De câte ori ruşii aveau nevoie de ceva, era de ajuns un telefon al lui Kotikov către Hopkins şi livrarea urma imediat. Mai târziu, Jordan a remarcat nişte cufere negre, care însoţeau aproape fiecare transport.

Curios, el a reuşit să deschidă câteva cufere, în ele găsind acte despre energia nucleară, o listă de materiale destinate Uniunii Sovietice, cum ar fi: un kg uraniu 92, Yyklotron, Proton, Deuterium. Jordan nu ştia ce înseamnă toate acestea.
În Siberia s-a prăbuşit un avion care transporta mărci germane false. Stalin a primit de la început din America 20.000 de avioane, 400.000 de camioane (Opel, construite în Germania), 800.000 de tancuri, locomotive, automobile, alimente, echipament şi documente secrete.

De ce au fost ajutaţi comuniştii atât de masiv?
Iluminaţii au fost făuritorii regimului roşu. Cu ajutorul lui au putut să arunce în sclavagism atâtea naţiuni.
Aşa cum au zădărnicit capitularea Germaniei, tot aşa au procedat şi cu Japonia. Japonezii au capitulat fără condiţii în martie 1945. În această lună, şeful armatei japoneze a transmis ambasadei americane din Moscova, ambasadei ruse din Tokyo, Pentagonului la Washington că guvernul majestăţii sale doreşte capitularea necondiţionată.

Guvernul Roosevelt a ignorat aceasta. De ce? Insulele încă nu erau distruse, spectacolul abia avea să înceapă. Au intrat în funcţiune bombardierele B 29, care au distrus cât au putut. A fost bombardat Tokyo, apoi în august au urmat catastrofele de la Hiroshima şi Nagasaki. Reconstrucţia Germaniei şi a Japoniei a adus bancherilor internaţionali venituri astronomice.

Aceste ţări au luat credite imense. Cele două popoare harnice au lucrat şi au plătit încontinuu până astăzi datorii, datorii… Dar guvernele german şi japonez, ca şi cel american, nu sunt decât marionete ale Iluminaţilor, la fel ca şi guvernanţii ruşi.

Vatican – centrul ideologico-spiritual al lumii (indoctrinare, inselaciune, satanism)

La sfârşitul celui de al doilea război mondial, aproape toţi monarhii au fost înlăturaţi. O bună parte din planul Iluminaţilor a fost realizat. Care a fost situaţia bisericii catolice? Serviciul secret al Vaticanului a fost de secole Ordinul Iezuiţilor. Acest ordin a fost înfiinţat în anul 1534 de Ignatiu de Loyola care, ca şi ceilalţi trei şefi ai ordinului, a fost de origine evreiască.

Puterea acestor şefi ai Iezuiţilor era atât de mare, încât ei au fost numiţi “Papii negri”. În timpul celui de al doilea război mondial, în Vatican s-au infiltrat şi alte loji masonice: OSS, MI6, Loja P2, care este cea mai mare lojă din Italia. În 1976 a fost un scandal public când s-a aflat că în loja P2 se află 121 de prelaţi ai Vaticanului ca: Jean Villot, Agostino Casaroli (ministru de externe al Vaticanului), Sebastiano Baggio, Ugo Poletti şi directorul băncii Vaticanului, Paul Marcinus.

Dar în loc să fie trase la răspundere aceste persoane, mai întâi a fost asasinat Papa Paul I şi apoi a urmat persecuţia ziariştilor şi publiciştilor. După cum am văzut, Iluminaţii susţin totdeauna amândouă părţile aflate într-un conflict sau război. Absolut clar s-a văzut acest lucru după al doilea război mondial: sprijinul dat organizaţiei CIA prin Allan Dulles, şi sprijinul faţă de SS, organizaţie secretă, cu şeful ei Gehlen.

Biserica catolică a transferat clandestin mulţi membri SS în Elveţia. Unii dintre ei s-au transformat în preoţi şi s-au împrăştiat în alte ţări ca Argentina, Paraguay sau SUA. După război, Gehlen a primit însărcinarea să organizeze postul de radio “Europa Liberă”, care a vehiculat tot timpul minciuni în legătură cu “războiul rece”, pentru a camufla dorinţa de a înarma ambele părţi, din banii cetăţenilor, cu sudoarea muncii lor.

Din înarmarea vestului şi a estului, Iluminaţii au realizat profituri astronomice. După aceste pseudo-revoluţii “de catifea”, se pot arunca rachetele la gunoi. Cu aceşti bani nu era mai bine să se facă ceva pentru popor? În sfârşit, o bună parte din membrii SS au fost preluaţi direct de CIA. Un alt membru clerical din “Comitetul celor 300” este Josef Retinger (Ratzinger), care era în strânsă legătură cu CIA.

El se consulta cu Luigi Gedda, medicul Papei Pius VII, apoi al Papei Paul VI, şi lucrau mână în mână cu Oficiul Serviciilor Strategice al CIA. Retinger era în strânsă legătură şi cu prinţul Bernhard al Olandei, cu premierul italian, cu Sir Collin Grubbin (membru în serviciul secret britanic) şi cu directorul CIA, generalul Walter Bedell.

Prinţul Bernhard era înainte de război membru SS şi avea o funcţie în concernul I.G. Farben. După căsătoria şi intrarea sa în casa regală a Olandei, a primit o funcţie la Shell Oil. Acest grup a fost sâmburele din care, în mai 1954, s-a constituit Organizaţia Bilderberg, în hotelul din Osterbeek, Olanda. Prinţul Bernhard a fost primul director al Organizaţiei Bilderberg. Un alt membru CIA cu mare influenţă în Vatican a fost cardinalul Spellman. Acesta a jucat un rol în răsturnarea democraţiei în Guatemala, în 1954, de către CIA.

Spellman a fost acela care l-a adus pe preotul Paul Marcinus (crescut la periferia Chicago-ului), făcându-l cardinal şi şef al băncii Vaticanului. Sub conducerea lui, prin această bancă, s-au făcut cele mai criminale tranzacţii de bani şi acţiuni. Cu Michelle Sindona (cunoscut mai târziu ca un escroc de talie mondială şi arestat în SUA), Roberto Calvi, şeful băncii Ambrosiana (mai târziu, găsit mort sub un pod din Londra) şi Licio Gelli, şeful lojii P2, s-au făcut cele mai spectaculoase afaceri, dar şi cele mai dubioase din istoria Vaticanului.

Banca Vaticanului a înlesnit scoaterea în străinătate a unor imense sume de devize din Italia, ruinând economia italiană.
În 1966, magazinul “Look” a publicat articolul “Rolul evreilor în schimbarea gândirii bisericii catolice”, în care sunt descrise detalii ale consultaţiilor secrete între loja evreiască B’nai B’rith şi cardinalul Bea care reprezenta Biserica Catolică.

Vaticanul este probabil cea mai bogată organizaţie din lume. Averea Vaticanului este administrată de Banca Rotschild.
Orice om politic îl vizitează pe Papă, fie el Bush sau Gorbaciov.
Dacă luăm în consideraţie evenimentele petrecute numai în ultimele trei decenii, observăm întâmplări demne de romane criminale. Asasinarea Papei Ioan al XXIII-lea: anunţul morţii lui a fost tipărit în ziarul masonic mexican “El informator”, din eroare, pe data de 3 iunie 1963, iar Papa a murit în seara zilei de 3 iunie 1963, la ora 19.49.

Asasinarea Papei Paul I, după numai 33 de zile de pontificat, constituie un alt fapt concludent. Acest papă a fost botezat de popor “Papa zâmbitor”, iar în timpul cât a fost patriarhul Veneţiei, oamenii l-au îndrăgit şi apreciat. El voia să transforme radical politica Vaticanului şi să facă ordine în finanţele Vaticanului. Acest om integru, incoruptibil, luptător pentru cei săraci, hotărât să lupte contra mafiei şi hotărât să facă reforme drastice, a fost asasinat.

Felul cum au reacţionat vârfurile din Vatican, nepermiterea unei autopsii, graba îmbălsămării şi înmormântării cadavrului, informaţiile false şi contradictorii au demascat evenimentul tragic. Papa Ioan Paul al II-lea, alias Carol Voityla Katz, actualul papă, este un Iluminat şi membru al clubului Rotary. El este şeful lojii secrete “Opus Dei” şi guvernatorul clanului Rockefeller. El este de origine evreu şi pseudo-regentul “Noii biserici mondiale romano-iezuite”.

Misiunea sa este de a subordona biserica catolică religiei “mozaice”, de a recunoaşte “vina seculară” a catolicismului faţă de poporul mozaic, de a recunoaşte participarea religiei creştine la holocaust şi de a slăbi biserica ortodoxă, propunând ortodocşilor “unirea credinţelor creştine”. El este pregătitor unei “One World Religion” (religii mondiale).

În cuvântarea sa din 15 noiembrie 1982, într-o audienţă generală, cu ocazia morţii preşedintelui libanez Gemayel, a spus următoarele:

«Ierusalimul, oraşul Domnului, poate deveni şi un oraş al oamenilor – “City of man”». Această denumire este întrebuinţată de Iluminaţi când spun “guvern mondial” sau “dictatură mondială”. În 18 aprilie 1983, a fost primită în audienţă papală întreaga “Comisie trilaterală”, înfiinţată de Zbigniew Brzezinski şi Rockefeller. Aici a fost criticat mersul prea încet al făuririi “Noii Ordini Mondiale”. Ne putem imagina că această întâlnire între Papă şi o asemenea Comisie nu s-a rezumat la consumarea împreună a unei ceşti de cafea.

SURSE

  1. Jan Van Helsing – “Organizatii secrete”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner