Proiectul american de arme cu microunde Medusa

Distribuie!

“Proiectul de arme cu microunde pentru US Marine Corps a fost dezvoltat pentru prima dată de o companie numită WaveBand Corporation. Cu nume de cod Medusa – un acronim inventat pentru Mob Excess Deterrent Using Silent Audio – arma a folosit aceeași tehnologie ca cea sugerată de profesorul Lin, „efectul audio cu microunde”, care a creat impulsuri rapide de microunde care au încălzit ușor țesutul moale din creier, provocând o undă de șoc în interiorul craniului.

WaveBand a primit 100.000 de dolari pentru prototip, care, conform specificațiilor contractului, „ar fi portabil, va necesita o putere redusă, va avea o rază de acoperire controlabilă, va putea trece de la mulțime la acoperire individuală, va provoca un efect de incapacitate temporară, va avea o probabilitate scăzută de deces sau vătămare permanentă, nu cauzează daune materiale și are o probabilitate scăzută de a afecta personalul propriu”.


Un document al marinei navale din 2004 (care după aceea a fost eliminat de pe site-ul Marine Small Business Innovation Research) spunea că hardware-ul a fost proiectat și construit. „S-au luat măsurători de putere și s-au confirmat parametrii necesari ai impulsului”, a spus acesta. Documentul mai adăuga: „Au fost observate dovezi experimentale ale MAE [efect auditiv cu microunde].”

Fostul președinte și CEO al WaveBand, Lev Sadovnik, a declarat că informațiile pe care le poate da despre proiect sunt limitate dar a recunoscut că efectele imediate ale MAE sunt dezorientarea și impresia auzirii sunetelor.


Sadovnik a spus că un dispozitiv capabil să provoace simptome ale sindromului Havana ar putea fi relativ portabil.

„Este destul de ușor de conceput astfel încât să îl puteți ascunde într-o mașină sau într-o dubă, dar nu ar funcționa pe o distanță mare”, a spus el. „O poți face printr-un perete, să zicem, dacă te afli în camera alăturată a unui hotel.””

Sursa: https://yogaesoteric.net/arme-pe-care-nu-le-putem-vedea-si-care-ne-pot-ucide-incet-perfecte-pentru-extinctie/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...