Agenda “schimbărilor climatice” și a “emisiilor de carbon” – Inginerie socială menită remodelării comportamentului uman

Distribuie!

“Autor: James F. Tracy

Sursa: GlobalResearch


Pe 25 iunie 2013, presedintele Obama si-a anuntat agenda pe termen lung cu privire la reducerea emisiilor gazelor de sera de catre consumatorii americani. Pe 11 iulie, Departamentul de Energie a avertizat ca schimbarile climatice ameninta sursele traditionale de producere a energiei si cauzeaza intreruperi ale furnizarii acesteia.

In tot acest timp, ideea fenomenelor meteorologice extreme cauzate de excesul de CO2 din atmosfera si, prin urmare, de efectul de sera, se bazeaza mai mult pe planurile economico-politice pe termen lung decat pe stiinta concreta.


Ca urmare a pledoariilor ce insotesc cercetarile pretins complete si obiective ale oamenilor de stiinta din componenta Grupului Interguvernamental de Experti in Schimbari Climatice al Natiunilor Unite, care cauta sa gasesca o legatura intre schimbarile climatice si activitatea umana, o serie de programe sunt propuse si implementate prin decret atat in Europa, cat si in Statele Unite.

Astfel de programe vor schimba radical nivelul de trai al aproape fiecarui individ din lumea dezvoltata. Deoarece cresterea nivelului de dioxid de carbon in atmosfera nu poate fi usor corelat cu temperaturile globale,“incalzirea globala” a fost inlocuita cu un termen mult mai amorf si atotcuprinzator, acela al “schimbarilor climatice”.

Adevarata agenda din spatele acestei agende internationale si promovarea cu religiozitate a ideologiei schimbarilor climatice reprezinta bazele unui masiv sistem de taxare si reglementare, gandit pentru a remodela comportamentul si stilul de viata uman, dand nastere totodata si unui nou domeniu de specula financiara cu valori mobiliare si instrumente financiare derivate pe baza de carbon.

Aparent o intreprindere non-profit, propovaduirea crezului schimbarilor climatice a devenit o preocupare lucrativa, cu alocari imense de resurse financiare pentru continuarea prozelitismului. Organizatiile ecologice 501C3, scutite de taxe, constituie o masinarie de relatii publice in valoare de mai multe miliarde de dolari, avand ca tema principala invinovatirea omenirii pentru orice desastru ecologic prezentat cu lux de amanunte in mass-media. Acest ecologism fals implica eforturi hotarate de transformare a politicii publice, bazandu-se pe o stiinta dubioasa si in acelasi timp ignorand adevaratele amenintari ecologice.

Chiar daca de multe ori vom intalni aceste organizatii incurajand donatiile publice, venitul anual al multora dintre ele tradeaza un sprijin financiar puternic din partea unor indivizi sau institutii ce incearca sa convinga atat legiuitorii, cat si publicul larg ca aproape orice eveniment ecologic aberant este cauzat de emisiile de sera.

Urmatoarea lista de organizatii non-profit ce promoveaza ideea schimbarilor climatice – departe de a fi completa -, a fost alcatuita in urma cercetarii declaratiilor de venit din 2010 a acestora. In acel an, aceste organizatii au cumulat un venit de 1,7 miliarde de dolari, jumatate din aceasta suma avand ca sursa Nature Conservancy, condus de fostul manager al Goldman Sachs, Mark Tercek. Datele din coloana 4 demonstreaza gradul de extindere al prezentei publice al unor astfel de entitati; unele implica atentie jurnalistica sporita, in timp ce altele opereaza sub o anonimitate aproape completa.

tabel1tabel2

De exemplu, Proiectul Climatic Al Gore a fost fondat cu “scopuri educative”, in principal pentru a transmite mesajul documentarului “Un adevar incomod” in salile de clasa din America. O alta organizatie, Asociatia pentru Avansarea Durabilitatii in Invatamantul Superior, duce o munca similara de promovare a agendei verzi in cadrul colegiilor si al universitatilor. Per total, astfel de resurse sunt utilizate pentru a evidentia pretinsele pericole ale emisiilor gazelor de sera la adresa civilizatiei si chiar a vietii. Bugetul acestora este similar sumelor cheltuite anual pentru publicitate de catre companiile transnationale.

In timp ce Obama si multimea de organizatii ecologiste bine finantate fac apologia pretinselor pericole ale emisiilor de sera, acestia pastreaza tacerea deplina in ce priveste adevaratele pericole la adresa mediului si a umanitatii – anume contaminarea la scara larga a aprovizionarii cu alimente datorita organismelor modificate genetic, sirul clandestin de programe de modificare si geoinginerie meteo, distrugerea Golfului Mexic, precum si poluarea grava a unor regiuni la nivel global gratie uraniului saracit si al radiatiei de la Fukushima.

In contextul acestor catastrofe si al puternicelor interese financiare din spatele promovarii ecologismului pe baza de carbon, atitudinea lui Obama vizavi de shimbarile climatice cauzate de om si uverturile bine-finantate ale ecologistilor pot fi vazute exact ca ceea ce sunt – componente vizibile ale unui complex program de inginerie sociala puternic inaintat, ce incearca sa convinga publicul ca intoarcerea la o existenta de tip pre-feudal nu este doar de preferat, ci absolut imperativ pentru binele umanitatii.”

Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/agenda-schimbarii-climatice-si-a-emisiilor-de-carbon-inginerie-sociala-menita-remodelarii-comportamentului-uman

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...