Rezonanța Schumann ne poate influența ADN-ul

Distribuie!

“Te-ai simtit vreodata deconectat de pamant? E o intrebare care probabil ca te ia prin surprindere, mai ales ca multi dintre noi credem ca pierdem contactul cu pamantul cand petrecem prea mult timp in casa sau conectati la tehnologie. Adevarul este ca nu ne putem deconecta cu totul de pamant si de ritmurile sale firesti pentru ca, daca am face-o, am sti cu siguranta.

Asta nu inseamna ca nu avem beneficii ca urmare a timpului petrecut in natura, si ca nu ar fi bine sa mai renuntam la telefon din cand in cand si sa ne plimbam prin parc cu picioarele goale, insa este vorba de o conexiune pe care o avem cu planeta la un nivel mult mai profund, una de care probabil nici nu ne dam seama.


Legea biogenezei spune ca viata nu poate fi creata din nimic, intotdeauna viata a generat la randul ei viata. Aceasta declaratie profunda deschide o intreaga discutie stiintifica despre cine sau ce a dat nastere existentei umane.

“Omne vivum ex vivo – tot ce e viu apare din ceva viu”


In 1952, profesorul si fizicianul german W.O.Schumann de la Universitatea Tehnica din Munich a incercat sa raspunda la intrebarea daca pamantul are sau nu o frecventa proprie – un puls.

Presupunerea despre existenta unei astfel de frecvente a pornit de la ideea ca, atunci cand o sfera exista in interiorul altei sfere, se creaza o tensiune electrica. Si pentru ca pamantul incarcat negativ exista intr-o ionosfera incarcata pozitiv, trebuia sa existe o tensiune intre cele doua, generand o anumita frecventa a pamantului. Pornind de la aceste presupuneri, printr-o serie de calcule, el a putut ajunge la o frecventa despre care credea ca este pulsul pamantului. Aceasta era o frecventa de 10hz.

Insa, abia in 1954 Schumann, impreuna cu un alt om de stiinta (Herbert König), a confirmat faptul ca rezonanta pamantului se mentinea la o frecventa de 7.83 Hz. Aceasta descoperire a fost ulterior testata de cativa oameni de stiinta si confirmata. De atunci, se foloseste termenul de Rezonanta lui Schumann ca termen de referinta stiintifica pentru descrierea sau masurarea pulsului ori a ritmului pamantului.

Desi existenta Rezonantei lui Schumann este un adevar stabilit stiintific, sunt, totusi putini oameni de stiinta care inteleg pe deplin importanta pe care aceasta frecventa o are in relatie cu viata. In anii 1920 un alt om de stiinta german, Hans Berger, a construit un aparat EEG care a facut posibila prima inregistrare a unei frecvente transmise de creier. Desi aceasta este o descoperire impresionanta in sine, abia cand o asociem cu rezonanta lui Schumann ii putem intelege cu adevarat valoarea mult mai profunda.

mistere adn uman

Dr. Anker Mueller, o colega a lui Hans Berger, a dat peste rezultatele cercetarilor lui Schumann, publicate in revista Technische Physik. Citind despre rezultatele lui Schumann despre frecventa pamantului, dr. Anker Mueller a fost uimita sa descopere ca frecventa pamantului se potrivea exact cu frecventa creierului uman. Herbert König, care a fost succesorul lui Schumann la Universitatea din Munich, a descoperit si demonstrat ulterior ca exista o relatie clara intre Rezonantele lui Schumann si ritmurile creierului.

El a comparat testele EEG, facute pe oameni, cu campurile naturale electromagnetice din mediu (1979) si a descoperit ca frecventa principala produsa de oscilatiile lui Schumann este extrem de aproape de frecventa ritmurilor alfa.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/Rezonanta-Schumann-ne-poate-influenta-ADN-ul

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/Rezonanta-Schumann-ne-poate-influenta-ADN-ul
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...