Materia este dotată cu conştiinţă

Distribuie!

“Acest fapt nu este necesar să ne mire însă prea mult, căci răspunsul la astfel de întrebări depăşeşte domeniul ştiinţei, aşa cum se prezintă ea la ora actuală, şi aceasta pentru că – în toate demersurile lor – savanţii au ignorat (sau au fost determinaţi să ignore) un aspect esenţial: acela de conştiinţă.

Asemenea arhetipurilor, conştiinţa există şi ea la toate nivelurile vieţii, de la cel infinitezimal la cel macrocosmic.


De altfel, doctrinele secrete ale Şivaismului din Caşmir chiar afirmă că totul este Conştiinţă (CAITANYAM ATMA). Căutând o explicaţie ştiinţifică a fenomenului biologic prin care noile celule preiau acelaşi funcţii şi se distribuie în aceeaşi structură ca şi cele vechi, Lyall Watson – cel care a descoperit, împreună cu J. Crick, molecula de ADN, motiv pentru care amândoi au primit Premiul Nobel – afirma că acceptarea de către cercetători a existenţei unui câmp vital (generat de această Conştiinţă ubicuitară) ar rezolva această problemă.

Acest fapt ar demonstra că materia gândeşte permanent, că ea este înzestrată cu o anumită capacitate creatoare, fapt care şi explică evoluţia materiei în Univers, pe absolut toate nivelurile de conştiinţă.”


Sursa: https://yogaesoteric.net/fenomenul-de-rezonanta-aspecte-fizice-cu-semnificatie-esoterica/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...