Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40

Distribuie!

“Vaccinul poate cauza cancer

„Conspiraţioniştii” continuă să spună de ani buni ca vaccinurile pot cauza cancer şi că pot conţine elemente nocive, doar pentru a fi ridiculizaţi de „oamenii întregi la cap”, cu toate acestea afirmaţiile lor nu puteau fi mai aproape de adevăr.


Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40.

Virusul SV40 a fost descoperit în anul 1960 în celulele rinichilor de maimuţă, iar ulterior s-a constatat ca vaccinul Salk antipoliomielitic administrat între 1955 și 1963 în Statele Unite a fost contaminat cu SV40, expunând aproximativ 100 de milioane de oameni. Producătorul cultivase virusul pe rinichi de maimuță. Cazul este extrem de cunoscut și documentat și a fost studiat extensiv.


La fel ca alte poliomavirusuri, SV40 este un virus ADN care este cunoscut că are potențialul de a provoca tumori la animale, dar cel mai adesea persistă ca infecție latentă fără a cauza nimic.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26260
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...