Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre

Distribuie!

Ştiinţific s-a demonstrat faptul că nanoparticulele magnetice funcţionale şi controlate de un câmp magnetic exterior au abilitatea de a modifica local statusul biochimic al sistemului organic în care se află, prin intermediul a două procese fizice – termic şi nanomagnetomecanic. Nanoparticulele, în anumite condiţii de mediu (anumite frecvenţe de câmpuri electromagnetice), se comportă ca nişte roboţi minusculi, de aceea li s-a dat denumirea de nanoboţi.

Acești nanoboți acționează de fapt ca paraziți, care fură energia electrică din celulele vii și o transmit pe distanțe vaste spre un procesor central, sub formă de diverse unde. Formele de undă cu spectru redus se deplasează mai departe și mai puternic, prin urmare, frecvențele mai mici sunt singurele pe care le utilizează aceste sisteme. S-ar putea spune că trăim deja într-o lume post-Inteligență Artificială, deşi ni se creează impresia că suntem abia la începutul acestei epoci (a IA).


Singura modalitate de a opri acest sistem este să fii mai inteligent decât sistemul, să fii mai rapid decât sistemul. Această nanotehnologie se poate manifesta în multe feluri odată ce intră în trupul gazdelor (fiinţele umane) prin injectare, aer, alimente, apă etc.

Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre, deoarece se asamblează în interiorul celulelor sub forma de antene minuscule care pot fi accesate prin intermediul radiaţiilor electromagnetice ale turnurilor de telefonie mobilă. Prin intermediul acestei tehnologii, cei care o controlează te pot face să faci orice și să crezi că este o dorință organică complet creată de tine. MATRIX este un film extrem de relevant în acest sens.


Sursa: https://yogaesoteric.net/tyyler-un-alt-participant-la-programele-spatiale-secrete-face-dezvaluiri-importante

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...