Fenomenele paranormale și explicațiile lor: decorporarea sau moartea aparentă, levitaţia, teleportarea, materializarea şi dematerializarea, vindecarea miraculoasă, chirurgia psihică, combustia spontană etc.

Distribuie!

“Cu puterea minţii

Psihochinezia (PK) prin care cu ajutorul puterii minţii pot fi schimbate poziţia materiei în spaţiu sau chiar structura ei. Fenomenele PSI care se regăsesc în această categorie sunt: decorporarea sau moartea aparentă, levitaţia, teleportarea, materializarea şi dematerializarea, vindecarea miraculoasă, chirurgia psihică, combustia spontană etc.


Decorporarea este capacitatea corpului eteric de a se detaşa temporar de corpul fizic.

Levitaţia este capacitatea unor persoane de a-şi ridica propriul corp sau alte corpuri vii sau nevii de la pământ, plutind în aer.


Teleportarea este posibilitatea de a transporta corpul material dintr-un loc în altul indiferent de distanţă, fără ajutorul unui sistem de transport convenţional.

Materializarea şi dematerializarea sunt fenomene prin care o structură materială poate trece din invi­zibil în vizibil sau invers.

Chirurgia psihică este posibilitatea de a interveni într-o structură materială vie fără ajutorul vreunui instrument modificându-i volumul prin eliminarea unei porţiuni.

Vindecarea miraculoasă este acea vindecare ce se realizează mental prin credinţa spirituală sau prin puterea minţii, echilibrând sistemul energetic al corpului.

Combustia spontană este aprinderea din interior a corpului uman conducând la arderea lentă aproape completă a acestuia.

Experienţele din preajma morţii (NDE), adică fenomenele ce privesc supravieţuirea după moartea corpului fizic. Apar aici fenomene legate de spiritism, apariţiile morţilor şi bântuirile, reîncarnarea, fotografiile unor spirite, poltergeist-ul, posedări ale spiritelor.

Spiritismul este posibilitatea unei persoane (medium) de a intra în legătură şi a comunica cu spiritul unei persoane decedate.

Apariţiile morţilor şi bântuirile reprezintă capa­cităţile unor spirite de a se face prezente în lumea fizică, putând fi percepute cu ajutorul simţurilor materiale, producând chiar fenomene psihochinezice.

Reîncarnarea este posibilitatea unui spirit de a reveni după o anumită perioadă într-un alt corp fizic viu.

Fotografiile spiritelor se pot face accidental sau prin concentrarea psihică a unor persoane cu capa­cităţi paranormale. Ele pot apărea pe pelicula foto fie sub formă de ectoplasmă (nori albi) sau luând forma corpului material avut în timpul vieţii.

Poltergeist-ul este un fenomen prin care spiritele intră în contact cu o fiinţă umană, de obicei un copil sau adolescent, producând fenomene psihochinezice. Ele sunt numite şi spirite gălăgioase.

Posedarea unei persoane de către un spirit are loc în momentul intrării unui spirit într-o entitate umană, schimbându-i acesteia comportamentul. În acel moment, în acea entitate umană se află două spirite.

Modul prin care se poate ajunge nu numai la o înţelegere mai profundă, ci chiar la practicarea acestui domeniu este creşterea nivelului spiritual. O dată cu acest lucru poarta de acces către energia Universului, către Divinitate se deschide, iar pu­terea noastră ca indivizi este racordată la puterea supremă pe care o putem folosi, în scopuri benefice.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/icirc-nchideti-ochii-si-priviti-313671.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...