În 1932, Aldous Huxley a scris romanul său distopic „Minunata lume nouă”, în care privea apariția dictaturilor științifice ale viitorului

Distribuie!

“În 1932, Aldous Huxley a scris romanul său distopic „Brave New World” (Minunata Lume Noua), în care privea apariția dictaturilor științifice ale viitorului. În eseul său din 1958, „Brave New World Revisited”, Huxley a examinat cât de departe a ajuns lumea în acea scurtă perioadă de la publicarea cărții sale și unde se îndrepta. Huxley a scris:

„În politică, echivalentul unei teorii științifice complet dezvoltate sau a unui sistem filosofic este o dictatură totalitară. În economie, echivalentul unei opere de artă frumos compuse este fabrica perfect funcțională în care muncitorii sunt perfect ajustați mașinăriilor.”


„Cred că secolul al XXI-lea va fi era elitelor mondiale, a sistemului științific și al „Brave New World” (Noii Ordini)””[1]

Aldous Huxley, agent Tavistock, vorbind despre Noua Ordine Mondială în anii ’60: “În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi.”


“Tavistock a fost instituţia care s-a ascuns în spatele culturii drogurilor şi a mişcării populare hippie din anii 60, cu susţinerea unei operaţii CIA (şi deci a Frăţiei), care a pus la dispoziţia tuturor drogul de sinteză numit LSD.

Aceşti oameni caută în permanenţă tehnici din ce în ce mai puternice pentru a supune rasa umană unei servituţi cât mai depline. Aldous Huxley, un agent Tavistock şi „guru” al „revoluţiei” din anii 60, a revelat care este agenda instituţiei la o conferinţă pe care a ţinut-o la Şcoala de Medicină din California, în anul 1961.

 

Iată ce a spus el:

„În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi, ca să mă exprim astfel. Ea va da naştere unui fel de lagăr de concentrare fără suferinţă, care va permite reducerea libertăţilor oamenilor fără ca aceştia să se plângă. Dimpotrivă, ei se vor bucura, căci orice dorinţă de a se revolta le va fi înlăturată prin metode de spălare a creierului, propagandă şi tehnici farmaceutice. Aceasta va fi probabil revoluţia finală”.”[2]

SURSE

  1. https://ortodoxinfo.ro/2019/08/12/ascensiunea-globala-a-dictaturii-pseudo-stiintifice
  2. David Icke – “Secretul Suprem”, volumul II, editura Daksha.
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner