Definiții: Telepatia, clarviziunea, premoniția, retrocogniția, visele parapsihologice, sincronicitatea și radiestezia

Distribuie!

“Telepatia este o comunicare sau o transmitere vo­luntară sau involuntară a gândurilor şi a senzaţiilor pe alte căi decât cele cinci simţuri.

Clarviziunea este abilitatea de a percepe de la depărtare evenimente legate de fiinţe vii sau nevii ori percepţii din interiorul fiinţelor vii sau nevii.


Premoniţia (prezicerea viitorului sau harul profeţiei) este capacitatea extrasenzorială de a afla evenimentele viitoare mai apropiate sau mai îndepărtate în timp.

Retrocogniţia este capacitatea extrasenzorială prin care un eveniment sau o situaţie trecute sunt “văzute” ca şi cum ar exista în prezent.


Visele parapsihologice sunt cele care explicit, deviat sau simbolic, sunt premonitorii, clarvăzătoare, telepatice.

Sincronicitatea se caracterizează prin coincidenţele semnificative în timp ale unor evenimente înrudite, nelegate cauzal.

Radiestezia este fenomenul în cadrul căruia un sistem viu (vegetal, animal, uman etc.) recepţionează prin intermediul extrasensibilităţilor sale un semnal infoenergetic şi reacţionează la decodificarea semnalului respectiv.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/icirc-nchideti-ochii-si-priviti-313671.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...