Fiecare entitate spirituală umană este o părticică din Spiritul Universal, fiind în permanentă legătură cu acesta şi reprezentând esenţa vieţii

Distribuie!

“Omul – Universul – Pământul

Aspectul spiritual constituie acea parte din corpul uman care există în afara spaţiului şi timpului. Fiecare entitate spirituală umană este o părticică din Spiritul Universal, fiind în permanentă legătură cu acesta şi reprezentând esenţa vieţii.


Prin creşterea conştientizării nivelului spiritual personal se poate ajunge la sentimentul unic al apartenenţei la Univers, descoperind adevăratul drum de urmat în viaţă. Nivelul spiritual este baza dezvoltării celorlalte trei aspecte esenţiale. Legătura permanentă a omului cu Spiritul Universal se face cu ajutorul emisferei cerebrale drepte, considerată a fi cea a intuiţiei.

Emisfera cerebrală stângă este cea a analizei şi sintezei, ce corespunde aspectului mental, prin capacitatea ei de a raţiona. Aceasta este de fapt legătura omului cu materia asupra căreia acţionează, legătura omului cu Pământul pe care trăieşte şi pe care îl modifică beneficiind de această capacitate de a gândi. Dar gândirea poate duce planeta la o dezvoltare echilibrată sau la distrugere.


Dacă spiritul este legătura omului cu Universul, mentalul reprezintă legătura acestuia cu Pământul.
Am ajuns la aspectul emoţional ce constituie capacitatea umană de a relaţiona în cadrul societăţii în plan sentimental cu tot ceea ce se găseşte în jurul său.

Dacă spiritualul nu există la un nivel înalt, ca de altfel şi mentalul, emoţionalul le poate aduce ambelor tulburări semnificative care în ultimă instanţă au rezonanţă în nivelul fizic, îmbolnăvindu-l.
Însă toate cele patru niveluri ale existenţei sunt importante şi este recomandabil să nu fie neglijat nici unul dintre ele în favoarea celuilalt.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/cele-patru-niveluri-ale-vindecarii-316985.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...