Clubul de la Roma și Noua Ordine Mondială

Distribuie!

“Numele de “Clubul de la Roma” COR nu are absolut nici o legatura cu Roma, cu Vaticanul si nici cu catolicii, aceasta fiind decat o acoperire pentru acesti globalisti. Clubul de la Roma este o organizatie elitista compusa din cele mai vechi familii ale “Nobilimii Negre”, la care se adauga cele 13 familii de frunte ale “Iluminatilor” din America.

Toate acestea familii nu sunt altceva decat un “trib” a caror istorie incepe din Sumerului, ei nefiind altceva decat descendenti “dragon” ai celebrilor reptilieni Anunnaki, care au contribuit din plin la dezvoltarea “Epocii de Aur” sumeriene si babiloniene.


Acestia mai poarta numele de “Fratia Babiloniana a Sarpelui” si n-ar trebui sa va uimeasca cuvinte precum “zeu-sarpe”, “rege-sarpe”, “zeu-dragon” sau “rege-dragon”, caci in cadrul familiilor regale totul este cunoscut. De fapt, astazi, ei nici nu se mai sfiesc sa se ascunda, nu degeaba Casele Regale Pamantene isi pun la blazoanele lor tot felul de soparle inaripate.

Clubul de la Roma

Clubul de la Roma ar putea fi caracterizat drept un gigantic “Think Thank” socialisto-iluminat, care reuneste in randurile sale pe aproximativ cei mai buni oameni de stiinta din lume. Din aceasta perspectiva, Clubul de la Roma ar putea fi considerat o aripa stiintifica a Iluminatilor sau a Globalistilor.


Este foarte interesat de urmarit cum si-a inceput Clubul de la Roma activitatea. Atunci cand membrii organizatiei au inceput sa-si regandeasca ideile lor despre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial, ei l-au trimis pe fondatorul si capul organizatiei, Aurellio Peccei, in Anglia, pentru o specializare la Institutul Tavistock – centrul global de control al mintii oamenilor, leaderul tuturor institutelor de spalare a creierului din lume.

La acea vreme Peccei era cel mai varstnic presedinte al concernului “FIAT”, un multi-conglomerat gigant al “Comitetului celor 300”, de altfel si cu un renume destul de prost, datorita numarului mare de membri din randurile “Nobilimii Negre”, printre altii si familia Agnelli, aceeasi familie care n-a considerat-o pe Pamela Harriman destul de “buna” pentru unul dintre fii ei.

Institutul Tavistock il avea la acea vreme in fruntea sa pe general-maiorul John Rawling Rees, sustinut de Lordul Bertrand Russel, fratii Huxley, Kurt Lewin si Eric Trist, precum si de cercetatorii din jurul lui.

Dupa ce Peccei a fost “initiat” in toate secretele Institutului Tavistock, scolarizat in suficienta masura si considerat “calificat”, el a fost trimis mai departe la biroul central al NATO.

Alianta NATO este o entitate compusa din membri ai “Comitetului celor 300” si creata de catre acestia, serveste, in primul rand, drept organism politic, dar fireste ca si grup militar de aparare pentru Europa [“aparare” prin prisma Iluminatilor].

Relatii foarte stranse cu Clubul de la Roma intretin, pe langa NATO, si grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si alte organizatii ale Iluminatilor. Familiile regale din Europa sunt membri de baza ai Clubului de la Roma, al carui obiectiv principal consta, de pilda, in distrugerea puterii economice si agrare a SUA si nu numai.

Alte scopuri urmarite de organizatie sunt, insa, mai putin evidente si necesita o analiza mai profunda, insa toate acestea devin foarte evidente daca urmarim putin lucrarile conferintei extraordinare a Clubului de la Roma, din noiembrie 1980, organizatia s-a intrunit tocmai la Washington DC.

Din insemnarile unui membru al Serviciului Secret, care doreste sa-si pastreze anonimatul, aflam ca principalele teme abordate la intalnire au fost zdrobirea nucleului industrial al SUA si inlaturarea surplusului de populatie, dupa cum s-ar fi exprimat unul dintre participant, aspecte cunoscute astazi din cauza unui surplus de dovezi.

Aceste obiective corespundeau perfect cu planul lui Sir Bertrand Russel, asa cum este el excelent explicat in lucrarea “The Impact of Sciente on Society”. Un alt obiect luat in discutie la acea conferinta viza modul in care ar putea fi preluat controlul asupra activitatilor internationale ale SUA.

Deoarece un numar mare dintre participantii la intalnire faceau parte din “Nobilimea Neagra” sau colaborasera timp indelungat cu aceasta – mergand chiar pana la terorism, crima si comert cu droguri – conferinta a fost, fara indoiala, o provocare la adresa SUA si nu numai la adresa guvernului, ci si a poporului american.

“Surprinzator” a fost si faptul ca niciun singur cetatean american, in afara de participantii directi, nu a stiut de intalnire. Ea a fost probabil cel mai bine pazit secret al acestui secol. Intalnirea fusese convocata, dar si finantata de “German Marshall Found” – [al carui membru era, printre altii, Willi Brandt] – o organizatie nascuta din nucleul central al fostei “Morgenthau-Planungs-Gruppe” din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Aceasta din urma organizatie mai putin cunoscuta, alcatuise la vremea ei un plan de dezindustrializare a Germaniei antebelice, urmand sa divida tara [in Germania de Est si Germania de Vest], sa-i starpeasca pe germani, iar teritoriul sa fie transformat in suprafata agricola.

Telul final al grupului planificat de elemente socialisto-marxisto-comuniste, consta in starpirea completa a natiunii germane, plan asemanator celui al guvernului SUA, ideologul Henry Morgenthau fiind un sionist si un germanofob fanatic.

“German Marshall Found” isi incaseaza imensele sume de bani de care dispune de la firmele si bancile “Comitetului celor 300” din WallStreet si din “City of London” [acel stat in stat din Marea Britanie, unde nici Regina Angliei nu poate patrunde fara aprobare] – deci de la aceeasi sforari – altii i-ar numi chiar criminali – care au finantat la vremea respectiva si Revolutia Bolsevica, cand sionistii au dat jos Dinastia Romanov, dand apoi nastere celui mai mare stat de sclav al lumii – statul bolsevic.

Presedintele lui “Marshall Found” nu era altul decat binecunoscutul globalist, David Rockefeller, a carui familie este de-acum bine cunoscuta ca subventionator al tuturor gruparilor revolutionare, de toate culorile si sub toate flamurile si aceasta doar pentru a produce mult discordie in intreaga lume [principiul francmason “Ordo ab Chao” – “Ordine din Haos”].

Un alt scop urmarit de conferinta Clubului de la Roma, de la Washington, a fost printre altele si stirbirea prestigiului Administratiei Ronald Reagan, deoarece evolutia evenimentelor nu mai corespundea, se pare, deloc planurilor Clubului de la Roma. Un accent deosebit s-a pus pe blocarea dezvoltarii economice promisa de Ronald Reagan.

Si in vederea realizarii scopului amintit, li s-a subliniat celor prezenti necesitatea radicalizarii “Partidului Democrat”. Ce inseamna aceasta, de fapt ? Ei bine, cel mai interesant este faptul ca un “Partid Democrat” nici nu exista, de fapt. A recunoaste un “Partid Democrat” ar fi cam acelasi lucru cu a afirmat ca SUA ar fi un exemplu de “democratie” si n-ar mai fi o republica.

Intr-o “Republica Confederala” sau o “Republica Constitutionala” nu poate exista un “Partid Democrat”. Din 1980 incoace, “Partidul Democrat” a preluat, de fapt, rolul “Partidului Socialist” din SUA. Oamenii sunt atat de derutati de catre globalist, incat nu-i cunosc nici macar principiile de baza.

S-a avansat, asadar, ideea ca nucleul central al membrilor conservatori sa fie inlaturat din partid, iar persoanele respective sa fie inlocuite prin “democrati”. In felul acesta urma sa fie “socializat” guvernul Reagan.

Printre cei prezenti la Washington se gasea si Anthony Wedgewood Benn, sef al socialistilor britanici si un excelent strateg al “Societatii Fabienilor, Benn a sustinut ideea provocarii unui “razboi de clasa” intre Ronald Reagan si poporul american.

O luna mai tarziu, aceiasi oameni s-au intrunit, din nou, la Washington. Purtatorul de cuvant al acestei a doua conferinte a fost un delegat al asa-zisei “Heritage-Foundation”. Fundatia conservativa “Heritage-Foundation” este un Think-Thank plasat la Washington si sustinut de magnatul berii, Joseph Coors.

In anul anul 1980, fundatia “Heritage” era controlata din umbra de catre socialistul Sir Peter Vickers Hall, din Societatea Fabiana, el si predecesorul sau erau, insisi, membri ai organizatiei “Masa Rotunda” [grupul Milner]. Alfred Milner a fost acela care a instigat la razboiul anglo-bur [1899-1902] pentru a obtine controlul asupra minelor de aur si diamante din Africa de Sud.

De asemenea, Milner se ocupa de administrarea coloniilor britanice, fiind totodata si cel care a participat la crearea “Israelului” in Palestina alaturi de Arthur Balfor in cadrul celebrei declaratii “Declaratia Balfour” de la 2 noiembrie 1917.

Alti participanti de prima mana la conferinta de la Washington au fost evreul sionist, Willy Brandt, membru al “Comitetului celor 300”, una dintre cele mai importante persoane de contact ale KGB-ului in Europa. Numele sau real era Herbert Ernst Karl Frahm si provenea dintr-o familie khazara din Lubeck.

De asemenea, a participat Olof Palme din Suedia si el membru al “Comitetului celor 300” [fost producator de filme porno], precum si un alt membru al “Comitetului celor 300”, Francois Mitterrand, apoi fostul agent CIA si membru al “Comitetului celor 300”, Philip Agee, Bettino Craxi, un socialist italian, Michael Harrington de la “Institutul pentru Studii Social-Democrate” din Washington si o persoana, pe atunci necunoscuta, Felipe Gonzales, ajuns mai apoi Premier al Spaniei, care in drum spre Washington a facut rapid o escala la evreul Fidel Castro.

Clubul de la Roma l-a desemnat pe Gonzales ca insarcinat special pentru El Salvador si Nicaragua. Intalnirea a reunit mai mult de 2.000 de participanti, dar in niciun ziar nu s-a scris nici macar un singur cuvant despre – doar stim prea bine de catre cine este controlata mass-media.

Membrii Clubului de la Roma prezenti au denumit aceasta a doua intalnire “Inmormantarea SUA”. Alaturi de Agee si Harrington au mai fost prezenti si Jerry Rifkin, Gar Apelrovrich de la “Institutul pentru Studii Politice”, unul dintre cei mai cunoscuti agitatori socialisti din SUA, apoi Ron Dellums din California, Gloria Steinham, organizatoarea “Miscarii de Eliberare a Femeilor”, o organizatie feminista, nascuta din fostele activitati ale Alexandrei Kollontai [lidera comunista care vizitase SUA in anii ’30]. Toti, laolalta, formau o grupare distructiva model.

Multi dintre delegatii de frunte – printre care Brandt, Palme si Benn, care erau membri ai Internationalei Socialiste [“Sozialists International” sau “Globalistii Comunismului”] sunt o organizatie subterana, foarte periculoasa, care sprijina prin toate mijloacele comertul cu droguri si pornografia ca “instrumente destabilizatoare” impotriva ordinii interne de stat, din care rezulta oameni cu creierele spalate – adevarati zombi.

Reuniunea Clubului de la Roma la Lucatti, Venetia

Ce-au urmarit, in fond, delegatii celei de-a doua conferinte ? Michael Harrington explica in cartea sa, “Willy Brand urmareste o revolutie sociala in Europa” – si daca ne uitam la Germania de astazi, revolutia lui nici nu mai poate fi tagaduita.

Si aceasta nu este o simpla “intamplare”, iar o asemenea revolutie va ajunge din urma si SUA sau, mai bine zis, ea s-a si produs deja, deoarece in SUA notiunea de “relatii sociale” nu isi mai gaseste nicicum locul. SUA este, atat din perspectiva culturala, cat si sociala, la pamant si a ajuns o unealta in mana Iluminatilor, prin care lumea intreaga urmeaza sa fie “trasa in jos”.

SUA a reusit sa distruga in timpul a numai catorva generatii, ceea ce mari culturi, precum China, au distrus de-a lungul mai multor milenii, iar continentul european, in cateva secole: morala, bunul simt, estetica etc. vor fi istorie, daca nu luam atitudine impotriva globalistilor.

Prin intermediul SUA, stapanite de catre Iluminati si de manevrele lor subversive, au fost trezite la viata instinctele cele mai primare din om. SUA nu i-a darut nimic lumii, ci numai a luat de la ea, iar Clubul de la Roma se bucura din plin de sprijinul celui mai socialist guvern pe care l-a avut SUA vreodata – guvernul Carter.

Jimmy Carter, co-fondatorul Comisiei Trilaterale alaturi de Zbigniew Brzezinski, Consilier pe Probleme de Securitate Nationala, urmarise infaptuirea practica a manifestului comunist din 1848, lucru de care ne putem da seama din politica externa practicata de el, cum ar fi generarea revolutiilor din Africa de Sud, Filipine, Iran, America Centrala si Coreea de Sud.

Ne vom explica si mai bine acest lucru luand la cunostinta de faptul ca si Jimmy Carter a fost sau este inca un “evreu mascat” [n.tr. un “evreu mascat” este acel evreu care, din insarcinarea rabinilor ultraortodocsi, adera pentru camuflaj la o alta religie].

O alta realizare importanta a intrunirii Clubului de la Roma de la Washington a fost presiunea acerba asupra lui Ronald Reagan de a-l pastra pe Paul Volcker in postul de director al “Bancii Federale de Rezerve” [Banca Privata a Iluminatilor din SUA, care imprumuta cu dobanda guvernul SUA, fiind creata in 1913].

Banca Federala de Rezerve a SUA [FED] nu este o institutie de stat, ci este, pe de alta parte, cea mai mare potlogarie din istoria SUA. La infiintarea ei, Banca Federala de Rezerve a fost sprijinita de urmatorii bancheri sionsti, privati:

 • bancile Rothschild din Paris si Londra;
 • Lazard-Brouthers din Paris;
 • Israel Moses Seif Banca din Italia;
 • Warburg Bank din Hamburg si Amsterdam;
 • Lehmann Bank din Italia;
 • Warburg Bank din New York;
 • Rockefeller Chase Manhattan;
 • Goldman Sachs din New York.

Bancherii privati sunt cei care emit bancnotele de dolari si tot ei le imprumuta guvernului SUA, bineinteles cu dobanzi foarte mari. Anthony Benn a fost acela care a insistat ca Volcker sa fie pastrat in functia respectiva, in ciuda promisiunii electorale a lui Reagan de a scapa America de “flagelul Volcker”.

Dupa parerea lui Benn, Volcker era “cel mai indicat” pentru a atata lupta de clasa in SUA. Benn l-a ales pe Rifkin drept asistent al lui Volcker in aceasta misiune a sa, fapt care dupa cuvintele lui Ben, “ar fi de natura sa-i polarizeze pe americani”, iar apoi Clubul de la Roma a alcatuit un plan pentru destabilizarea monedei americane prin dobanzi si mai mari, si intr-o oscilatie continua.

Sir Peter Vickers Hall a cerut ca rata dobanzii in SUA sa fie ridicata cu 20%, pentru a pune astfel capat investitiilor de capital in industrie. Volcker a fost destul de prudent sa nu-si arate fata la summitul Clubului de la Roma, se presupune insa ca, el a fost informat despre intreaga desfasurare a conferintei de catre Hall de la “Heritage Foundation”.

La o intrunire a Clubului de la Roma din martie 1982, de la Paris, Aurelio Peccei, fondatorul Clubului de la Roma a facut urmatoarea afirmatie:

“Oamenii sunt ca insectele. Se perpetueaza mult prea mult… A sosit vremea ca acest concept al nostru, despre natiunile care reprezinta piedici in calea unei culturi mondiale, sa fie asezate pe bancul de proba.

Crestinismul a produs oameni mandri si o societate comerciala, care nu creaza insa nimic altceva decat o cultura moarta, muzica clasica si cifre inrobitoare pe hartie.”

Pozitia Clubului de la Roma s-ar rezuma, deci, cam asa:

“Oamenii tot mai putini consuma tot mai putin si necesita totodata si tot mai putin servicii, indiferent de imprejurarile date.”

Deci o rasturnare totala a starii de fapt actuale, cand societatea noastra, in care traiesc tot mai multi oameni, necesita tot mai multe bunuri, servicii si stiluri de viata. Dupa parerea lui Aurelio Paccei, existenta omenirii este un fel de accident in cadrul creatiunii, iar majoritatea grupurilor de populatie de pe aceasta Planeta nu sunt deloc necesare – ba sunt chiar inutile, iar parerea lor nu merita luata in seama.

Rezulta de aici foarte limpede obiectivele urmarite de intrunirile Clubului de la Roma:

 • reducerea dezvoltarii industriale;
 • stavilirea cercetarii stiintifice;
 • depopularea oraselor si in special a fostelor orase industrializate ale Americii de Nord;
 • transferarea populatiei in zone agricole;
 • debarasarea de circa 90% din populatia Planetei;
 • neadmiterea de forte politice opuse Clubului de la Roma;
 • destabilizarea economiilor nationale;
 • atatarea la razboaie de clasa, rasiale si de alta natura.

Va prezentam, acum, o lista nominala a unor membri americani din Clubul de la Roma:

 • William Whispinger, Uniunea Internationala a Masinistilor;
 • Sir Peter Vickers Hall, controlor al fundatiei “Heritage”;
 • Stuart Butler; fundatia “Heritage”;
 • Steven Hessler, fundatia “Heritage”;
 • Lane Kirkland, presedinte AFL-CIO
 • Irwin SUall, MI6;
 • Roy Maras Con, fost consilier al senatorului Joe McCarthy;
 • Henry Kissinger; fost Secretar de Stat in timpul Administratiei lui Richard Nixon si Gerald Ford, ideolog al planului de reducere al populatiei planetei si criminal de razboi;
 • Richard Falck, Universitatea Princeton;
 • Douglas Razier, Uniunea Producatorilor de Automobile;
 • Max Fisher, United Brand Fruits Company;
 • Averill Harriman, apropiat al familiei Rockefeller;
 • Jean Kirkpatrick, ambasador al SUA la ONU;
 • Elmo Zumwalt, amiral US-Navy;
 • Michael Novak, Amerian Enterprise Institute;
 • Cyrus Vance, fost Secretar de Stat;
 • April Glaspie, Ambasadoare SUA in Irak;
 • Milton Friedman; economist;
 • Paul Volckers, Director Federal Reserve Bank;
 • Gerald Ford, fost presedinte al SUA;
 • Charles Percy, senator al SUA;
 • Paymond Matthuis, senator al SUA;
 • Michael Harrington, membru al Fabian-Society;
 • Samuel Huntington, elaboratorul planului globalist de distrugere a natiunilor;
 • Clairborne Pell, senator al SUA;
 • Patrick Leahy, senator al SUA;

Acesta este numai un sumar al celor mai importanti membri americani. Clubul de la Roma este unul dintre cele mai importante instrumente ale “Comitetului celor 300” si beneficiaza de sprijinul financiar al acestuia prin intermediul lui “German Marshall Found”, care la randul sau nu are nimic de-a face cu Germania [numele este folosit doar ca o diversiune].

“Marshall Found” este un sustinator fervent al socialismului in lumea intreaga. Ca obiective politice, el urmareste instaurarea celei mai acerbe autocratii precum si a teocratiei oculte. Si anume doreste distrugerea identitatilor nationale si a suveranitatii de stat.

Membri cunoscuti ai lui “German Marshall Found” sunt printre altii:

 • Willy Brandt;
 • David Rockefeller, presedintele Chase Manhattan Bank;
 • Russel Train, presedinte al “World Wildlife Found”, Aspen Institute;
 • James A. Perkins, Carnegie Corp, o ramura a fundatiei Carnegie din Anglia;
 • Paul G. Hoffman, designer al planului Morgenthau de exterminare a germanilor dupa cel de-al doilea Razboi Mondial;
 • Irving Bluestone, United Auto Workers Executive Board;
 • Elizabeth Midgeley, producator CBS;
 • B.R. Gifford, fundatia “Russel Sage”;
 • Douglas Dillon, fost trezorier al SUA;
 • John J. McCloy, Universitatea Harvard;
 • Derek C. Bok, Universitatea Harvard;
 • John B. Cannon, Universitatea Harvard.

Sa nu uitam, insa, nici Japonia. In ochii duetului “Comitetului celor 300” – Clubul de la Roma, Japonia reprezinta un popor cu sentimente nationale foarte dezvoltate, un popor mandru si totodata spiritual – un tip de societate dintre cele pe care conspiratorii le urasc din toate inima.

Japonia reprezinta, deci, pentru persoanele in cauza, un mare pericol. De aceea, ei au demarat, prin intermediul “Societatii Japonia” a lui Rockefeller si prin “Fundatia Suntory”, o companie sustinuta de subminare a sistemului economic atat de infloritor al Japoniei.

Ei, globalistii, au recurs la asa-zisele “metode indirecte” ale generalului Douglas McArthur. “Metodele indirecte” constau in indoctrinarea Japoniei cu idealuri socialiste, “democratice”, asa-zisele “transformari culturale” sau “multiculturalism”. Si, confruntate cu asemenea structuri materialiste, traditiile si institututiile din Japonia de astazi au decazut incet, dar sigur.

Priviti Japonia de astazi, totul nu se mai invarte si aici, decat in jurul banilor, la fel ca si in cazul natiunilor apusene. Mizerabilii vinovati au fost, intre altii, fanaticii Clubului de la Roma, Daniel Bell de la Institutul Tavistock si Daniel Yankelovich, numaru unu al aceluiasi Institut Tavostock.

Ei au avut misiunea de a-si investi pentru un timp energiile intr-un razboi impotriva bazei industriale a Japoniei. In colimator a fost luat, in primul rand, tineretul din Japonia. S-a intervenit asupra lui pe de-o parte prin Junk-Food-ul cancerigen importat din SUA, precum si prin atat de distructiva muzica Rock – ai carei promotori au fost Rolling Stones.

Formatia Rolling Stones nu numai ca are contacte cu “Biserica Satanei” si, prin intermediul lui Anton Szandor LaVey si Michael Aquino are legaturi si cu Institutul Tavistock, dar Mick Jagger si Keith Richards sunt ei insisi membri ai organizatiei Ordinul Hermetic “Golden Dawn” al lui Aleister Crowley, despre care am aratat ca a fost unul dintre cei mai notorii satanisti din lume.

Pe langa conceptiile lor oculte, care nu pot fi desemnate neaparat “negative”, formatia este cunoscuta si pentru consumul nelimitat de droguri, practicarea sexului liber si homosexualitate. La data de 5 decembrie 1980, participantii Congresului de la Washington si-au dat acceptul pentru acel “Global 2000-Report” al Clubului de la Roma – planul pentru un genocid global.

Raportul prevedea nimicirea bine dirijata, pana in anul 2.010 a 90% din populatia Pamantului prin razboaie, infometare si molimi artificiale. Tot aceasta a doua intalnire a “binecuvantat” si folosirea eutanasiei ca mijloc de reducere a numarului mereu crescand al batranilor si si-a insusit cu entuziasm notiunea introdusa de Russel a “gurilor de prisos” – o denumire pentru milioane de oameni, care in ochii membrilor globalisti ai Clubului de la Roma, nu reprezentau nimic altceva decat un “surplus al necesarului”, care le-ar provoca probleme grave in cazul unei revolte in masa.

Parerea aceasta este impartasita pe fata si de alte persoane. Multimile nu sunt pentru ei decat o masa de sclavi moderni. Si exact asa ii si trateaza. Dar numai atata vreme cat le sunt utili. Dupa care sunt decimati. Lordul William Rees-Mogg, fost editor al ziarului “Times”, fost presedinte adjunct al Board of Governors de la BBC si actualmente director al lui “J. Rothschild Holdings”, explica in cea mai recenta lucrare a sa, “Marea decontare – cum se va transforma lumea in tulburarile anilor ’90”, ca va urma o prabusire a economiei mondiale, care, dupa un imens haos, va conduce lumea de la economia industriala la cea informatica.

Atunci ar deveni superflua si instruirea maselor, caci in acele conditii n-ar mai prezenta importanta decat o elita de vreo 5% din populatie, generatoare de “bunastare sanatoasa”.”[1]

Clubul de la Roma, “Incalzirea Globala” si Noua Ordine Mondiala

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”[2]

Practic, asta este „buba” din spatele acestei propagande: numarul mare de oameni ! Ei bine, acest numar de oameni, trebuie redus, dupa cum spunea si evreul Abraham Bel Elazar, cunoscut sub numele de Henry Kissinger, fost Secretar de Stat, in timpul lui Richard Nixon si Gerard Ford.

Kissinger, care este vinovat si acuzat, de crime, de razboi, pentru folosirea napalmului, in timpul invaziei Timorului de Est, in decembrie 1975, fapt ce a dus la masacrarea a 200.000 de oameni, iar asta e unul dintre multitudinea de motive pentru care trebuia condamnat, la moarte chiar. El a declarat de nenumarate ori ca „populatia lumii trebuie redusa cu 90%, pentru a putea intra in Noua Ordine Mondiala”.

global-warming-hoax

Motivul principal, fundamental, pentru care lor, le este frica de numarul mare de oameni, nu este ca „n-ar exista hrana suficienta si resurse”, asta fiind o minciuna, ci revoltele puternice, pe care le pot provoca, oricand, astfel de mase, fara a mai putea fi controlate de „garzile patriotice” ale lor, care si astazi, sunt intr-o inferioritate numerica.

first_global_revolution_book_front_cover

Aceasta carte este un Raport al Clubului de la Roma si ne-a fost prezentata de catre Iluminati drept „o strategie pentru supravietuirea mondiala in secolul XXI”. Aceasta lucrare propagandista ne spune ca noi trebuie sa renuntam la „paradigma statului-natiune” si sa acceptam o guvernare mondiala pentru a putea supravietui[3]. Desigur, totul nu este altceva decat o uriasa minciuna.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/incalzirea-globala-reducerea-populatiei-globale-si-noua-ordine-mondiala/

Clubul de la Romania conduce Romania

“Membri romani ai Clubului de la Roma:

 • Mugur Isarescu, guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, fiind cel mai longeviv sef de Banca Centrala din lume, membru al Comitetului Executiv al Comisiei Trilaterale;
 • Calin Georgescu, Secretarul General al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma;
 • Sergiu Celac, vicepresedinte al Asociatiei Romanie pentru Clubul de la Roma, Premier in timpul guvernului condus de Petre Roman si fost Consilier al Presedintelui Ion Iliescu in perioada 2002-2004;
 • Malita Mircea;
 • Rasvan Radu, CEO al UniCredit Tiriak Bank;
 • Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii;
 • Emil Constantinescu; fost presedinte al Romaniei, membru de onoare al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma;
 • Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, membru de onoare al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma;
 • Haiduc Ionel;
 • Pogonaru Florin;
 • Mugur Tolici;
 • Albu Lucian Liviu;
 • Colceag Florin;
 • Daianu Daniel;
 • Hera Cristian;
 • Giurescu Dinu;
 • Gomoiu Traian Marian;
 • Iosifescu Marius;
 • Marcus Solomon;
 • Mironov Alexandru;
 • Panin Nicolae;
 • Popescu Dan Dumitru;
 • Sala Marius;
 • Teodorescu Gheorghe;
 • Anton Anton;
 • ALexandrescu Valetin;
 • Danila Nicolae;
 • Ghetea Radu Gratian;
 • Grumaz Alexandru;
 • Lazea Valentin;
 • Negut Silviu;
 • Georgescu Florin;
 • Popa Cristian;
 • Stoenescu Virgil;
 • Mircea Virginia;
 • Rus Ioan;
 • Serban Madlen;
 • Bostina Doru;
 • Cabat Dragos;
 • Cercel Claudiu;
 • Comanescu Gabriel;
 • Dobran Cosmin;
 • Dumitru Petru;
 • Dumitru Ionut;
 • Gheorghe Mariana;
 • Giorgiu Coman;
 • Manta Otilia;
 • Matei Serban;
 • Perpelea Mircea;
 • Popa Eugen;
 • Popovici Ernest;
 • Postelnicu Andrei;
 • Roman Mirela;
 • Sebe Gabriel;
 • Sporius Cristian;
 • Stet Mugur;
 • Ursuleanu Bogdan;
 • Bonvea Emil;
 • Vulpoi Marcel;
 • Zane Ioana;
 • Andrei Victor;
 • Paunescu Alexandru Nicolae;
 • Rares Petru;
 • Munteanu Radu;
 • Piturlea Daniel;
 • Anghel Lucian;
 • Benta Remus;
 • Muresan Mircea;
 • Dobrescu Emilian M.;
 • Pricopie Remus;
 • Libocor Florian;
 • Radulescu Florin;
 • Paul Dan Viorel.”[4]

Si lista mai poate continua…

“Isărescu, care este şi preşedintele Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma – una dintre organizaţiile internaţionale elitiste de reflecţie asupra problemelor globale.

BNR şi Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma au organizat, la data de 24 aprilie 2013, lansarea ediţiei în limba română a Raportului Clubului de la Roma “Falimentarea naturii. Negarea limitelor planetei”, avându-i ca autori pe Anders Wijkman, co-preşedinte al Clubului de la Roma şi Johan Rockström, director executiv al Centrului de rezilienţă din Stockholm.

Isărescu s-a autodeclarat cu acest prilej drept “un produs al Clubului de la Roma”. Aceasta nu este însă singura structură globală elitistă din care face parte guvernatorul BNR, cel mai longeviv şef de bancă centrală din lume.

Isărescu a participat, cu saptamana inainte de acest eveniment, la Berlin, la reuniunea anuală a Comisiei Trilaterale, recunoscută drept una dintre cele mai influente organizaţii globale low profile care reuneşte lideri ai lumii financiare, corporatiste şi politice. În prezent trei români sunt membri ai acestui corp informal care se întruneşte periodic pentru a discuta probleme şi tendinţe cu impact internaţional: Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, Mihai Tănăsescu, vicepreşedinte al Băncii Europene de Investiţii şi Răsvan Radu, CEO al UniCredit Ţiriac Bank.

În organizaţie nu se intră decât pe bază de invitaţie, cu susţinerea unor membri, fiecare ţară care aparţine uneia din cele trei ramuri continentale având alocat un plafon pentru numărul de locuri. România face parte dintre statele din ramura europeană cu cote între 1 şi 6 locuri.

Adunarea de la Berlin, care a marcat şi aniversarea a 40 de ani de la înfiinţarea acestei structuri foarte discrete, a reunit membri din toate cele trei mari ramuri ale organizaţiei – Europa, America de Nord şi Asia-Pacific. La eveniment a participat şi cancelarul Germaniei Angela Merkel, care a susţinut vineri un discurs, chiar dacă nu este membru.

Isărescu este membru al comitetului executiv al Trilateralei, iar în octombrie 2010 a fost gazda unei întruniri a ramurii europene organizate la Bucureşti. Încă şi mai puternic decât Trilaterala este Grupul Bilderberg, care este şi mai bătrân având deja peste 60 de ani şi care chiar se ţine departe de ochii şi urechile publicului, ca atare fiind considerat o structură cu dimensiuni oculte, care poate decide soarta unei ţări sau alteia.

La evenimentul de ieri de la BNR au susţinut alocuţiuni Călin Georgescu, secretarul general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma – al cărui nume a fost vehiculat de mai multe ori în 2010 – 2011 drept posibil candidat la fotoliul de premier al României, precum şi Sergiu Celac, vicepreşedinte al Asociaţiei, fost translator pentru limba engleză şi limba rusă al preşedintelui comunist al României Nicolae Ceauşescu, primul ministru de externe de după 1989 în guvernul Petre Roman, iar în perioada 2002 – 2004 consilier al preşedintelui Ion Iliescu. De asemenea, a fost prezent fostul preşedinte al României Emil Constantinescu, membru de onoare al Asociaţiei, ca şi Iliescu.””[5]

SURSE

 1. Jan Van Helsing – “Organizatii secrete care conduc lumea”.
 2. Alexander King și Bertrand Schneider – „Prima revoluție globală”, pag.104-105, 1991.
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/The_First_Global_Revolution
 4. https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_cu_membrii_Asocia%C8%9Biei_Rom%C3%A2ne_pentru_Clubul_de_la_Roma
 5. https://ceicunoi.wordpress.com/2013/04/25/lista-membri-romani-clubul-de-la-roma-masonerie-mugur-isarescu-raport-bankrupting-nature-falimentarea-naturii-2013-the-blue-economy-simboluri-masonice-nom20/
 6. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Aldous Huxley: Revoluția finală sau cum sa-i faci pe oameni să-și iubească robia
Conspirația muzicii: Din 1940 ascultăm muzică pe “frecvență materialistă și violentă” de 440 de Hz și nu acordată pe “frecvență naturală și armonioasă” de 432 Hz
O investigație profesionistă, care a durat patru ani, cu privire la dispariția clădirii World Trade Center Building 7, condusă de o echipă internațională de ingineri civili, a concluzionat că povestea oficială a distrugerii clădirii 7 este în întregime falsă
Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Marea Resetare: Fără proprietate, fără intimitate, fără bani
Supravegherea globală a oamenilor
Misterioasa Zona 51, proiectul secret al SUA. Bob Lazar: "Am lucrat la o farfurie zburătoare și am văzut un extraterestru"
Big Data, o creatură omniprezentă, atotștiutoare și atotputernică
Theodore Roosevelt: "În spatele guvernului vizibil, domnește o putere nevăzută, care nu este credincioasă poporului și nu-și asuma nici o răspundere"
Edward Bernays și Războiul Psihologic
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...