Mergând în Zona 51 este ca şi cum ai merge într-o altă lume

Distribuie!

“Zona 51

Din tot ceea ce am văzut în Zona 51, 95% rămâne ascuns publicului. Mergând în Zona 51 este ca şi cum ai merge într-o altă lume. Guvernanţilor, ca şi membrilor „guvernului secret” le este foarte teamă ca alte ţări sau grupări să nu obţină această informaţie.


Ei gândesc astfel: „Dacă recunoaştem că Pământul este gol, centrul său fiind locuit de fiinţe inteligente, aceasta va crea conflicte şi teamă.” Această teamă este produsă de companiile private care urmăresc să obţină controlul şi îşi promovează propriile nevoi şi interese personale prin intermediul Zonei 51.

Am părăsit Forţele Aeriene din cauza felului autoritar în care se comportau acei oameni obsedaţi să deţină controlul, care încercau să îmi blocheze capacitatea de a gândi şi de a acţiona într-o manieră creativă. Ei consideră că ne vom supune în mod automat şi că e de la sine înţeles că vom accepta ordinul lor de a nu divulga asemenea informaţii.


Datorită dorinţei mele sincere de a împărtăşi aceste informaţii şi de a le oferi în totalitate publicului, am fost privat de pensia la care aş fi avut dreptul în urma serviciului desfăşurat în cadrul armatei precum şi de toate celelalte beneficii şi drepturi, cum ar fi utilizarea magazinelor de alimente destinate doar personalului din armată, servicii medicale şi de stomatologie gratuite.

Experimentele de inginerie genetică ce au loc în Zona 51 folosesc generaţia noastră tânără. Nivelul 16 al Zonei 51 este destinat ingineriei genetice, unde copiii noştri sunt folosiţi în experimente care vizează longevitatea şi puterea minţii. În spatele acestora se află aşa-zisul „guvern secret”. Civili ai acestui guvern secret deţin controlul asupra a mai multe sectoare din Zona 51.

Există o reţea de tuneluri subterane care se întind până în Europa, America de Sud şi mai multe continente. Acestea sunt folosite în secret de guvernele marilor puteri ale lumii pentru satisfacerea propriilor lor interese obscure.

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să fie alături de voi!

Col. Billie Faye Woodard”

Sursa: https://yogaesoteric.net/calatoria-extraordinara-a-colonelului-american-us-air-force-billie-faye-woodard-in-misterioasa-lume-din-centrul-pamantului-agharta/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner